OK
×

Awareness is great, action is essential ❤

Wij zijn Karin en Elke, oud-collega's en nu vriendinnen! Van 9 tot 16 april gaan wij een week helpen in het vluchtelingenkamp Mavrovouni op Lesbos. Wij verbinden ons aan stichting Because We Carry: een organisatie die zwangere en pas bevallen vrouwen en hun kleintjes in het vluchtelingenkamp ondersteunen.

Door (social) media en acties van Because We Carry in Nederland zijn we ons de laatste jaren bewust geworden van wat er zich op Lesbos afspeelt. En nu willen wij ook graag in actie komen! We kunnen de wereld hiermee niet veranderen, hopelijk wel een klein verschil maken?! 

Because We Carry gelooft dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. Daarom gaan er via Because We Carry wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen. Naast het uitdelen van het broodnodige als eten, tenten en droge kleren, proberen de teams van BWC ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen. Zij houden van daadkrachtige naastenliefde en hun motto is dan ook #nietlullenmaarpoetsen.

Yes! Tijd voor actie dus, naastenliefde en hoop uitdelen is wat wij zeker kunnen bieden!

update 26 maart: Wauw wat bijzonder liefdevol hoeveel mensen al hebben bijgedragen aan onze inzamel actie.

beide activeiten waren een groot succes. Samen met ons netwerk is het gelukt om inmiddels al €4718,20 op te halen.Ontzettend bedankt voor elke vorm van bijdrage die we tot nu toe hebben mogen ontvangen. Enorm dankbaar.

 

En natuurlijk blijft het mogelijk nog te doneren. Op dit moment is er naast liefde veel geld nodig om moeders en kinderen van eten te kunnen voorzien.

Al het geld komt op een plek waar het direct gebruikt wordt voor hen die het nodig hebben.

 

Help je mee ons streefbedrag bij elkaar te verzamelen? In totaal hopen wij €3500 mee te nemen naar Lesbos. Goed om te weten dat het door jou gedoneerde geld 100 % bestemd is voor het draaiend kunnen houden van activiteiten van Because we Carry op Lesbos.  Wij betalen onze eigen reis en ons verblijf.  

Naast een donatie te doen op deze site, kan je ons ook steunen door deel te nemen aan één van onze toffe acties! 

Wij organiseren twee activiteiten waarmee we onze families, vrienden, collega's en iedereen die het leuk vindt, met elkaar willen verbinden! 

Een Griekse lunch in Havelte = Vol

Dank allemaal voor jullie aanmeldingen, het hele restaurant is volgeboekt door jullie! :-)

Zaterdag 11 maart van 12.00 uur tot 15.00 uur een Griekse lunch bij restaurant Ludiek in Havelte. Ludiek is écht een goed restaurant, dus je bent sowieso verzekerd van een heerlijke lunch én je draagt je steentje bij aan onze actie!

Kosten zijn 25,00 euro pp  en alles wat je extra geeft is voor onze actie! Daarnaast krijgen we voor iedere deelnemende gast €5,00! Dus... hoe meer zielen, hoe meer actie! :-) En wij staan in de bediening.

Een Pubquiz in Zwolle 

Op donderdagavond 23 maart, Multifunctioneel Centrum de Enk, Assendorp

Inschrijfgeld is minimaal €7,50 per persoon. Meer mag altijd. En de opbrengst is in zijn geheel voor onze actie! 

Meld je aan met je vriendenteam of individueel, dan maken wij een leuk team voor je!

Wil jij je aanmelden voor een van deze activiteiten stuur dan een mail naar elke_kr@hotmail.com of karinschreurs84@gmail.com. Natuurlijk kan aanmelden via de app op onze wel bekende nummers. 

En delen van deze site is lief! ❤

Alvast super bedankt voor je hulp!

Liefs,

Karin en Elke

ps:  goed om te weten dat bij elke donatie er een kleine transactie in rekening gebracht voor dit platform. Je kunt dit instellen naar het kleinste bedrag of het gaat automatisch.

 

 

Karin en Elke - Team 348
15-02-2023 15:01

Lieve allemaal,

Wat ontzettend hartverwarmend, alle donaties en lieve berichtjes die we de afgelopen weken mochten ontvangen! Zo fijn om te merken dat iedereen meeleeft! 

En onze acties zijn al volgeboekt! Met de Griekse lunch en de pubquiz brengen we meer dan 100 familieleden, vrienden en collega's samen! Hoe tof!

En sorry voor iedereen die zich nog aan wilde melden! :-( 

Keep up the spirit!

Liefs van ons!

 

dakje met Geef-logo
€ 4.782 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 2.630,50 via Geef.nl
136%
88

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Karin en Elke - Team 348

€ 2.630,50 opgehaald