OK
×
Actievoerder
Leon Schouten

Alzheimer Nederland goede doelen actie

Met het team van Uitvaartland.nl gaan we geld inzamelen voor Alzheimer Nederland. We willen aankomend jaar de DamtotDamloop gaan lopen. 

Waarom zouden we ons inzetten voor dit nobele doel?

Allereerst is de strijd tegen de ziekte van Alzheimer een kwestie die velen van ons persoonlijk raakt. Het is een slopende aandoening die niet alleen de getroffenen zelf, maar ook hun dierbaren diep treft. Door deel te nemen aan de Dam tot Damloop tonen we niet alleen onze sportieve kant maar laten we ook zien dat we ons inzetten voor een zaak die het verdient om aangepakt te worden.

Daarnaast sluit dit initiatief naadloos aan bij onze kernwaarden. Als gemeenschap geven we om het welzijn van anderen, niet alleen tijdens droevige momenten, maar gedurende het hele leven. Alzheimer Nederland verricht baanbrekend werk op het gebied van onderzoek, ondersteuning en voorlichting, en het ondersteunen van dit goede doel weerspiegelt onze betrokkenheid bij de bredere gemeenschap.

Door ons aan te sluiten bij de Dam tot Damloop tonen we niet alleen solidariteit met degenen die lijden aan Alzheimer, maar dragen we ook bij aan het streven naar een toekomst zonder deze verwoestende ziekte. Het geld dat we inzamelen, zal direct bijdragen aan het verbeteren van hun levens en het ondersteunen van hun families.

Laten we deze kans aangrijpen om samen een positieve verandering teweeg te brengen. Uw steun, of het nu in de vorm van een donatie is of door deelname aan de Dam tot Damloop, maakt een verschil. Laten we samen opstaan tegen Alzheimer en een impact hebben op de levens van degenen die deze ziekte bestrijden.

Doe mee, steun ons initiatief op Geef.nl, en laten we samen een verschil maken!

Met vriendelijke groet,

Het team van Uitvaartland.nl

avatarWees de eerste!

Geef Leon een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 250 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 750
waarvan € 0 via Geef.nl
33%
0

donaties

540

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Leon Schouten

€ 0 opgehaald