OK
×

Allport Netherlands goes Kilimanjaro

In april/mei 2023 gaan wij, Sven Hentzen en Roel Weevers, mede mogelijk gemaakt door onze werkgever Allport Netherlands BV, de Kilimanjaro beklimmen langs de Lemosho route.

Aangezien we dit niet 'zomaar' wilden doen hebben we besloten hiermee geld op te halen voor de Dirk Kuyt foundation. De Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Zo hebben wij bijvoorbeeld onlangs een sportdag bijgewoond die geheel georganiseerd is voor medewerkers van Brownies & Downies en hebben we een verhaal gehoord over een oud-sportster voor wie een protese is gefinancieerd. De manier waarop zij zich inzetten voor deze doelgroep is dermate inspirerend dat we hebben besloten om met onze beklimming geld voor hen op te halen en op die manier ons steentje bij te dragen aan het werk wat ze doen.

Dirk Kuyt Foundation logo 2

Dirk Kuyt Foundation

Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor sporters met een beperking

Veel sporters met een beperking lopen tegen hindernissen aan als ze willen sporten: het ontbreken van aangepast materiaal, gebrek aan vervoer of te hoge kosten voor een specifieke sport. Sporten wordt in dergelijke gevallen onbereikbaar. En dat terwijl sporten niet alleen fysiek gezond is, maar ook zorgt voor sociaal welzijn. De Dirk Kuyt Foundation biedt aan individuele sporters en teams de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen voor een bijdrage om te starten met sporten of te blijven sporten.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.603 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
130%
127

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Roel Weevers
Roel Weevers

€ 1.460 opgehaald

Sven Hentzen
Sven Hentzen

€ 1.143 opgehaald