OK
×
Actievoerder
Lieke Gladdines

Alles Geven - Deelname coast to coast 2022

In Nederland leeft 1 op de 9 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Voor deze kinderen bestaat er een reëel risico op sociale uitsluiting, hebben vaker last van gezondheidsproblemen en gevoelens van eenzaamheid, behalen lagere onderwijsprestaties en hebben meer kans om later zelf opnieuw in een armoedesituatie terecht te komen, of in de criminaliteit. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! En daar draag ik heel graag aan bij! 

Ik ga namelijk een enorme uitdaging aan en mezelf hiermee onder de aandacht brengen. IK GA ALLES GEVEN! 

Wat ga ik precies doen? 10 en 11 september ga ik, samen met mijn trainer/ coach - Dennis Rossen (www.dennisrossen.nl)  - meedoen aan Scotland Coast to Coast (ratracecoasttocoast.co.uk) We gaan in twee dagen 105 miles (168 km) afleggen door te lopen, fietsen en te kayakken. Hier zijn we momenteel hard voor aan het trainen ;) Dit wordt een enorme challenge voor iig mij, maar we gaan ALLES GEVEN om dit te gaan halen, want we gaan dit doen om aandacht te vragen voor Leergeld de Brabantse Wal (www.leergeld.nl/debrabantsewal/)

We gaan namelijk actief vragen om donaties. Via de website www.alles-geven.nl kan iedereen straks veilig zijn gewenste donatie doen. Via ons insta account alles_geven gaan we mensen oproepen en inspireren. Hier laten we de voorbereidingen zien en linken we de volgers door naar de website. Op de website kunnen ze vervolgens -veilig- hun donatie doen. Via een teller kan iedereen zien wat de opbrengst is/ gaat worden.   

Voordat we gaan starten, zoeken we sponsoren die het mogelijk gaan maken dat we deel kunnen gaan nemen. Deze sponsoren, krijgen van ons een vermelding op de website met logo en actieve doorlink.  Daarnaast gaan we heel veel aandacht genereren via social (denk aan video's, delen van info, wekelijkse zichtbaarheid), aangezien we een zo'n groot mogelijk bedrag gedoneerd wensen te krijgen. Ons doel; geen kind staat aan de zijlijn! 

We hebben een startbedrag van +/- EUR 3500,- nodig om deel te nemen. Dan hebben we de reis, aanmelding, benodigde gear en kleding bekostigd en zijn onze fietsen voor vertrek nog even goed nagekeken. Dit kan uiteraard door meerdere sponsoren gedragen gaan worden. 

We zouden het natuurlijk enorm tof vinden, wanneer we op de steun van verschillende bedrijven zouden kunnen rekenen. We hopen op steun vanuit de maatschappelijke waarde en betekenis van onze challenge. 

Alvast bedankt! 

OLympia

Yesss, nu hebben jullie het bedrag binnen!!! Wat jij doet, doet ertoe!! 😊

€ 250

15-07-2022

Baas Makelaars

€ 250

25-05-2022

Tandartspraktijk 'ter Gouwe'

Succes buuv

€ 500

12-05-2022

Mentis ICT Consultancy BV

Knallen!!

€ 250

12-04-2022

B. Baltus

Succes Liek!

€ 10

07-04-2022

Zo Kinderopvang Holding B.V.

Succes met dit mooie initiatief namens Zo Kinderopvang!

€ 1.000

24-03-2022

versvoer

Go tigers!

€ 400

14-03-2022

Datamex Automatisering

€ 250

09-03-2022

1
2
dakje met Geef-logo
€ 3.520 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
11

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: L. GLADDINES

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Lieke Gladdines

€ 3.520 opgehaald