OK
×

Acuity gaat ploggen voor ernstig zieke kinderen

Villa Pardoes is een instelling die gezinnen met ernstig zieke kinderen een onvergetelijke vakantie biedt. De kinderen beleven deze vakantie in de speciaal gebouwde, sprookjesachtige vakantiewoningen bij Villa Pardoes in Kaatsheuvel. De vakanties bestaan uit talloze activiteiten, zowel binnen het vakantiepark als bij de Efteling, dat zich om de hoek bevindt. Niet alleen is deze vakantie kosteloos voor het gezin, ook wordt binnen het park aan alle medische behoeften voldaan. Zo kan dit gezin heel even alle zorgen loslaten.

Om dit voort te blijven zetten gaat de instelling van 17 t/m 24 september de Villa Pardoes Week houden. Villa Pardoes gaat samen met talloze (zakelijke) relaties diverse evenementen opzetten om geld in te zamelen. Het thema van dit jaar is dan ook ‘Wie Spoor Jij Aan?’ Zo zal de instelling iedereen aansporen om hun (zakelijke) relaties mee te laten doen aan de inzamelingsacties. Alle partijen kunnen de handen ineenslaan om deze fijne vakanties voor zieke kinderen voort te zetten.

Acuity heeft hiervoor ook een sponsoractie opgezet. Wij gaan namelijk ‘ploggen’ tijdens de Villa Pardoes Week. Het woord ploggen is een combinatie van het woord joggen en het Zweedse plocka upp (oprapen). Deze activiteit houdt in dat we al joggend (of wandelend of fietsend) straatvuil op gaan ruimen.

Niet alleen zullen we geld inzamelen voor het nobele werk van Villa Pardoes, ook zorgt deze actie voor lichaamsbeweging en een schonere omgeving. In de Villa Pardoes Week zullen wij van Acuity ons gezamenlijk tientallen uren inzetten om te ploggen en daarmee dit goede doel te steunen. Wij hopen dan ook van harte dat je onze actie zou willen steunen met een donatie.

Metaware BV aan teamlid Acuity B.V.

€ 100

2 dagen geleden

InnoVista accountants • adviespartners aan teamlid Acuity B.V.

€ 100

5 dagen geleden

B. Souwen aan teamlid Wilfred van Mill

Top Wilfred!

€ 10

26-09-2021

S. Halin aan teamlid Wilfred van Mill

Goed bezig, Wilfred!

€ 10

24-09-2021

T. Kragten/Lemmens aan teamlid Acuity B.V.

€ 10

24-09-2021

G. van den Van den wittenboer aan teamlid Wilfred van Mill

Thx Wilfred voor de opruimactie de Floralaan ligt er weer netjes bij😉👍

€ 10

24-09-2021

R. van L. aan teamlid Wilfred van Mill

€ 25

24-09-2021

F. van der Burgt aan teamlid Wilfred van Mill

€ 10

24-09-2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
dakje met Geef-logo
€ 3.575 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
178%
113

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Acuity B.V.
Acuity B.V.

€ 1.350 opgehaald

Geen profielfoto
Wilfred van Mill
Als medewerker van Acuity en fanatiek hardloper doe ik graag mee aan een weekje ploggen voor Villa Pardoes om zo het werk wat zij doen voor gezinnen extra onder de aandacht te brengen, de wereld een stukje schoner te maken, de dag uitstekend te beginnen en door geld (liefst veel) in te zamelen voor dat geweldige Villa Pardoes huis. Gaan aan de slag!

€ 835 opgehaald

Ronald Dekkers
Ronald Dekkers
Uiteraard doen ik mee aan deze actie. Het is altijd hartverwarmend als je bij Villa Pardoes bent en ziet wat ze betekenen voor de 12 gezinnen die iedere week een verblijf mogen hebben.

€ 420 opgehaald

Aart Nijkamp
Aart Nijkamp
Erg fijn om tsm mijn collega's ons op deze manier voor Villa Pardoes in te kunnen zetten. Ik ga als Plogger mijn uiterste best doen om de wereld een beetje schoner te maken en mensen om mij heen te motiveren om te doneren. Kunnen we mensen die het erg moeilijk hebben een paar onvergetelijke dagen bij Villa Pardoes aanbieden.

€ 315 opgehaald

Niek Vink
Niek Vink
Als medewerker van Acuity zou ik graag willen deelnemen aan deze mooie actie!

€ 275 opgehaald

Geen profielfoto
Tom Tilleman
Ontzettend mooi om te zien hoe de vrijwilligers van Villa Pardoes zich dagelijks inzetten om het leven van ernstige zieke kinderen nét iets aangenamer te maken. Tijdens de Villa Pardoes week zal ook ik mijn steentje bijdragen. Jij ook?

€ 150 opgehaald

Geen profielfoto
Jeroen Somhorst
Als medewerker van Acuity doe ik graag mee met deze actie voor een Fantastisch doel!

€ 100 opgehaald

Esther Hensbergen
Esther Hensbergen
Het werk van Villa Pardoes is onbeschrijfelijk belangrijk voor al die gezinnen met een ernstig ziek kind. Het geeft ze weer even het gevoel een ‘normaal’ gezin te zijn! Ik ondersteun dit van harte en kom daarom samen met mijn collega’s in actie.

€ 55 opgehaald

Geen profielfoto
Boudewijn van Rijnsoever
Villa Pardoes doet super werk! Hierbij wil ik mijn steentje / afval bijdragen.

€ 45 opgehaald

Geen profielfoto
Arnold Boersma
Kinderen verdienen een onbezorgde jeugd. Helaas is dat niet voor alle kinderen het geval. Door Villa Pardoes te steunen kunnen we er met z'n allen voor zorgen dat ernstig zieke kinderen met hun gezin even alle zorgen kunnen vergeten en genieten van een prachtige vakantie. Jij ondersteund dit toch ook?

€ 25 opgehaald

Geen profielfoto
Stefanie van de Poel
Het is super wat Villa Pardoes doet voor de kinderen. Hopelijk kunnen ze met onze steun dit nog lang blijven doen.

€ 5 opgehaald