OK
×

Actief Luisteren

Wij zijn Kieran Kalikadien en Mapenzi Mak en momenteel volgen wij de opleiding communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Op dit moment zijn wij druk bezig met geld inzamelen voor het Daan Theeuwes Fonds. Dit doen we op een leuke educatieve manier, namelijk doormiddel van een fundraiser. 

Op een jaarlijkse basis gebeuren er veel ongelukken waarbij jongeren ernstig hersenletsel oplopen. Het ene moment is er niks met je aan de hand en ben je kern gezond, en het andere moment staat je leven compleet op zijn kop. Niet alleen degene met het opgelopen hersenletsel heeft het zwaar te voorduren, ook de naasten zullen het zwaarder krijgen hierdoor.Door middel van intensieve revalidatie en hard werk wordt er bij het Daan Theeuwes Fonds via een speciaal ontwikkeld programma, gestreefd naar een toekomst waarin je de mogelijke hindernissen van niet goed kunnen spreken en jezelf presenteren kan overwinnen. Dit programma is in samenwerking met de dansschool van Lucia Marthas Academy. Het programma is gratis, echter is het fonds een non profit organisatie en blijft draaiend doormiddel van gulle gevers. De deelnemers mogen voor de activiteiten een maatje meenemen. Per deelnemer is er voor ongeveer 2 maanden rond de 200 euro nodig. Om geld te werven voor de organisatie hebben wij de volgende fundraiser bedacht: 

Luisteren doe je met je hersenen. In het thema van actief luisteren organiseren wij een online workshop Actief Luisteren om geld in te zamelen voor dit mooie doel. De online workshop zal plaats vinden op 3 december om 12:00. Lijkt dit jou ook leuk?

Aanmelden kan doormiddel van een berichtje via Facebook! U kunt ook een donatie plaatsen via de bijgevoegde link. 

Alvast heel erg bedankt, en hopelijk tot gauw!

C. Muller aan teamlid Kieran Kalikadien

€ 7

10-12-2021

S. mandersloot aan teamlid Kieran Kalikadien

Wat een mooi initiatief! Heel veel succes met jullie fundraiser. groetjes, Sophie Mandersloot

€ 5

01-12-2021

dakje met Geef-logo
€ 12 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
2%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
mapenzi mak

€ 0 opgehaald