OK
×
Actievoerder
Alex van der Pas

Aanschaf van een aangepaste Toyota ProAce City ivm rolstoel

Lieve mensen,

Ik ben spastisch aan armen en benen en heb geen evenwicht om zelfstandig te lopen. Ik moet mij vasthouden aan mijn rolstoel of als ik mobiel wil zijn aan mijn auto. 

Het lopen wordt mede door mijn gezondheid steeds moeilijker en voor mij zijn de tochten met mijn dochter in de auto waar ik naar uitkijk en die veel voldoening geven.

Op dit moment ben ik voor de dagelijkse boodschappen en ook mijn trips in het bezit van een aangepaste Toyota Yaris uit 2012, uitgerust met volledige handbediening en een kofferbaklift voor het ophijsen van de rolstoel.

Om de komende jaren mobiel te blijven zou ik Toyota Yaris willen vervangen door een Toyota ProAce city bestelauto. Deze auto heeft een schuifdeur aan de linkerkant. Ik kan dan de rolstoel vanaf de bestuurdersstoel uit de auto halen. Ik hoef dan niet meer te staan en te lopen langs de auto met alle risico’s van dien.

Ik was tevreden met een goede gebruikte auto, maar in overleg met de gemeente moet de auto nieuw zijn anders worden de noodzakelijke aanpassingen (handbediening en lift) niet vergoed en kan ik er nog geen gebruik van maken.

De Toyota ProAce city (automaat) kost qua aanschaf 16.000,00 euro en ik wil en moet dit zelf betalen, maar heb helaas niet de middelen om dit te realiseren.

Ik stap met mijn hulpvraag over een enorme drempel heen, ik ben iemand die de regie altijd in eigen hand heeft gehouden, maar wil ik in de toekomst buiten blijven komen, dan kan ik niet zonder jullie hulp.

Ik vraag niet om grote bedragen met donaties van een paar euro zou ik u al heel blij zijn, en ik ben ook bereid voor bedrijven die me willen sponsoren hun logo op de bestelauto te vermelden.

Omdat ik een klein sociaal netwerk heb door mijn handicap zou ik iedereen willen vragen om me ook te steunen door dit bericht zo vaak en veel mogelijk op sociaal media te delen. 

Mijn actie is te vinden op de website Geef.nl, onder de button Geefacties en met de zoekterm ‘Alex’.

Lieve mensen, Help je mee? En iedereen alvast bedankt voor welke hulp dan ook!

 

 

Anoniem

€ 10

Gisteren

Anoniem

€ 25

Gisteren

Anoniem

€ 25

Gisteren

Anoniem

€ 100

Gisteren

J. Joustra-Nijsen

€ 50

2 dagen geleden

D. Walstra

€ 10

2 dagen geleden

Anoniem

€ 25

4 dagen geleden

Anoniem

€ 25

4 dagen geleden

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
dakje met Geef-logo
€ 4.195 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 16.000
26%
104

donaties

234

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: AGT VAN DER PAS

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Alex van der Pas
Alex van der Pas

€ 4.195 opgehaald