OK
×
Actievoerder
Esther Zwietink

Aanraking voor Noord!

BAM. Ik ga het gewoon weer doen! Zoveel mensen werden er gelukkig van!

Zoals velen weten heb ik vorig jaar een tocht gelopen naar mijn oma. Niet veel later overleed ze. Het was het grootste kado dat ik mezelf in een lockdown had kunnen geven. Mijn liefde voor haar verankerde zich nog veel dieper!

Maar aan deze tocht was ook een actie verbonden! Mensen doneerden geld en van dat geld heb ik vele mensen kunnen masseren. Het was geweldig. De organisatie Hart voor Noord droeg zorgvuldig mensen aan die absoluut nooit een massage hadden kunnen betalen. Mensen die van de voedselbank leven. Mensen die tegelijkertijd met zoveel gulheid en liefde hun hart delen. Wat gaf het hen veel om even in de watten gelegd te worden. Wat had ik jullie graag al die dankbare en rozige gezichten willen laten zien!! Elke massage weer deed ik met jullie allemaal in het hart. Zoveel liefde van zoveel mensen vloeide door mijn handen in al die lijven! Dit jaar behandelde ik bijvoorbeeld een vrouw die voor het eerst sinds 14 jaar dagen lang pijnvrij was… In de praktijk kwam iemand anders hard huilend binnen. Hij kreeg voor het eerst weer een ontspannen lach. Dwars door alle zorgen heen. De laatste tijd masseerde ik vaker gratis. Maar met deze lockdown en de financiële gevolgen voor mij kan dat helaas weer even niet meer. Maar aangeraakt worden is een grote noodzaak voor velen! Vaak juist omdat er zoveel financiele zorgen en angsten zijn. En nu…. Nu is het potje leeg. Maar er worden alweer nieuwe mensen aangedragen. Dit keer is er een huisarts die werkt in een buurt waar veel armoede en (letterlijke) pijn is. Zij draagt mensen aan maar monitort ze ook. Dit jaar ga ik dus weer lopen. Met mijn hart voor het “eiland Noord.” Want Amsterdam Noord heeft de mentaliteit van een eiland. Mensen helpen elkaar. Er is veel betrokkenheid en liefde. De tocht loopt van Amsterdam naar Den Bosch. Een bekende pelgrimstocht van 206 kilomter. 

Ook dit jaar wil ik weer geld inzamelen om mensen van te masseren. Om namens jullie allemaal weer wat ontspanning en liefde en een sprankje geluk over te brengen. Zo kan ik veel meer mensen helpen! Per massage leg ik zelf ook wat bij! Hierdoor kan er met het totaalbedrag nóg meer mogelijk gemaakt worden.

De laatste week van januari vertrek ik. Twee keer vijf dagen lang minimaal 20 kilometer per dag. Weer of geen weer. Als het maar wel veilig weer is! Mocht je een bijdrage leveren dan wil ik je op voorhand al enorm bedanken namens de vaak diep ontroerde en enorm dankbare mensen die een massage mogen gaan ontvangen. 

Anoniem

€ 10

16-10-2023

Anoniem

€ 50

10-10-2023

A. moors Moors

€ 25

09-11-2022

A. Hoogendoorn

Omdat iedereen zou moeten kunnen genieten van wat Esther kan en doet!

€ 25

27-08-2022

N. Weulen Kranenberg

Veel plezier met de laatste loodjes! Wat een mooie actie weer! 😍

€ 10

04-02-2022

M. Weevers

Je bent een topper 🌻🥰

€ 25

04-02-2022

Personal & Fit

Een supermooie actie, ik wens een ieder die bij jou komt liggen op de tafel, dat gevoel wat ik ervan kreeg ✨✨✨ mooi initiatief

€ 30

03-02-2022

J. Wilmink

Goed bezig, ook straks met de massages. Het is iedereen gegund.

€ 25

03-02-2022

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
dakje met Geef-logo
€ 3.172 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
211%
120

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: E M Zwietink-Marischler

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Esther Zwietink

€ 3.172 opgehaald