OK
×
Actievoerder
Gilbert Vogt

Ik loop de Dam tot Damloop en steun Right To Play

Laat een kind ook kind zijn en lekker spelen

Het doet mij vaak pijn om te zien hoe mensen met elkaar omgaan en wat de wij elkaar aandoen in het leven. Zo gaat het al nu eeuwen en daar komt waarschijnlijk nooit een einde aan. De mens heeft namelijk geen natuurlijke vijand. Wij kunnen doorgaan met elkaar afmaken...

Wij kunnen ook kiezen om het gezellig houden, zonder oorlogen en aanslagen. Kinderen hebben hier sowieso niet voor gekozen, ze zijn door hun ouders op deze aarde gezet. Laten wij ze dan in godsnaam ook kind zijn en laten spelen zoals het hoort. 

Overal in de wereld spelen kinderen graag. Stichting Right To Play helpt kinderen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Noord-Amerika met het leren van vaardigheden voor een betere toekomst.

Gilbert Vogt
05-04-2016 19:32
Eind 2015 besloot ik om me in te schrijven voor de 1/4 marathon van Rotterdam op zondag 10 april 2016.

Samen met mijn zus ga ik aan de loop beginnen. Ik kan hier echt naar uitkijken om dat samen te doen. Het betekent voor mij een speciale loop, want behalve met mijn zus loopt ook haar zoon mee en komen onze ouders kijken.
Gilbert Vogt
05-04-2016 19:21
Mensen zijn nou eenmaal geneigd om een ander de schuld te geven van hun verdriet, teleurstelling, woede, emotie, verlies en weet ik het allemaal niet wat. Het zit in ons om het eerst de schuld bij een ander neer te leggen. Er zijn maar bitter weinig mensen die eerst naar zichzelf kijken.

Je bent zelf voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor je welbevinden. Als je zelf van alles hebt geprobeerd om daar verandering in te brengen, en het is niet gelukt, kijk dan verder: de horizon is lang genoeg.

Ik ben niet alleen fitter na het hardlopen, mijn hoofd is ook vaak helemaal leeg.
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 150
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Gilbert Vogt

€ 0 opgehaald