OK
×
Actievoerder
Gilbert Vogt

Ik loop de Dam tot Damloop en steun Right To Play

Laat een kind ook kind zijn en lekker spelen

Het doet mij vaak pijn om te zien hoe mensen met elkaar omgaan en wat de wij elkaar aandoen in het leven. Zo gaat het al nu eeuwen en daar komt waarschijnlijk nooit een einde aan. De mens heeft namelijk geen natuurlijke vijand. Wij kunnen doorgaan met elkaar afmaken...

Wij kunnen ook kiezen om het gezellig houden, zonder oorlogen en aanslagen. Kinderen hebben hier sowieso niet voor gekozen, ze zijn door hun ouders op deze aarde gezet. Laten wij ze dan in godsnaam ook kind zijn en laten spelen zoals het hoort. 

Overal in de wereld spelen kinderen graag. Stichting Right To Play helpt kinderen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Noord-Amerika met het leren van vaardigheden voor een betere toekomst.

Right To Play logo 2

Right To Play

Right To PlayProtect, Educate, Empower

Right To Play is een internationale organisatie die de kracht van spelen inzet om het leven te verbeteren van kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn voor oorlog of die te maken hebben met uitbuiting en geweld. Via sport en spel leren kinderen belangrijke vaardigheden die een positief effect hebben op hun ontwikkeling.

Jaarlijks bereiken we 2,3 miljoen kinderen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Met onze aanpak zorgen we ervoor dat kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond zijn en goed presteren op school. Het resultaat: sterke en zelfbewuste jongvolwassenen, klaar voor een betere toekomst.

Al meer dan twintig jaar is Right To Play wereldwijd de expert op het gebied van spelend-leren. We trainen leerkrachten en vrijwillige coaches die de kinderen begeleiden bij hun persoonlijke leerproces. Samen werken ze aan een veilige leefomgeving waar geen plek is voor ongelijke behandeling en uitbuiting van kinderen. Scholen, ouders, mensen uit de lokale gemeenschap en de overheid worden hierbij betrokken om te zorgen voor een blijvend resultaat.

 

Kijk voor meer informatie op www.righttoplay.nl

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 150
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Gilbert Vogt

€ 0 opgehaald