OK
×
Actievoerder
Teams Rabo Uhr

Hard lopen is hard nodig!

Stofwisselingsziekten zijn met afstand de belangrijkste oorzaak van kindersterfte! Iedere stofwisselingsziekte is zeldzaam en daardoor is er weinig onderzoek. Voor het grootste deel is dus nog geen behandeling mogelijk. Stofwisselingsziekten zijn onbekend en (nog) ongeneeslijk.Op zondag 11 oktober 2015 lopen wij mee met de Estafette-marathon van de Lage Landen voor de Axelfoundation. Samen leggen wij een totale afstand af van 120 km! Wij bundelen onze krachten om een grote stap te maken naar een wereld zonder stofwisselingsziekten! Helpt u ook mee? Bedankt!

Axel Foundation logo 2

Axel Foundation

Axel Drieënhuizen is geboren op 17 oktober 2009 in Utrecht. Broertje van Sacha en zoon van Danny en Susan. Axel heeft een peroxisomale afwijking in het Zellwegerspectrum. Dat is een zeldzame levensbedreigende stofwisselingsziekte.

Door zijn meervoudig complexe handicap en onduidelijke levensverwachting, zal Axel niet de gelegenheid krijgen om onderscheidende kwaliteiten te ontwikkelen en zo zijn footpinmt te zetten. De Axel Foundation neemt dat over.

De Axel Foundation zorgt voor meer bekendheid over stofwisselingsziekten (peroxisomaal in het bijzonder) en haalt geld op voor onderzoek. Hierbij zoeken we de samenwerking met gevestigde instanties. Zie www.axelfoundation.nl 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.185 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
118%
90

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Teams Rabo Uhr
Teams Rabo Uhr

€ 1.185 opgehaald