OK
×
Actievoerder
Arno Waldus

Marathon voor MS Fonds

Op 18 oktober 2015 ga ik de TCS Amsterdam marathon lopen. Bij veel loopevenementen worden goede doelen gesteund, maar ik het ervoor gekozen een eigen actie te starten. Voor mij is sporten de gewoonste zaak van de wereld, maar er zijn in Nederland 16.000 mensen die door de ziekte MS niet meer instaat zijn om te sporten/bewegen. Door mijn actie hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een betere toekomst voor MS patiënten via de steun aan het Nationaal MS Fonds.

Help mij mee mijn doel te bereiken en steun deze actie. Iedere donatie is welkom! Alvast bedankt!

Arno Waldus

Nationaal MS Fonds logo 2

Nationaal MS Fonds

Het Nationaal MS Fonds brengt de wereld van mensen met MS in beweging. Dit doet de organisatie door mensen met MS, hun omgeving en zorgverleners te activeren om in beweging te komen, maar ook door vernieuwend onderzoek te stimuleren en te financieren.

Vernieuwend onderzoek is pionierend onderzoek. Het bewandelt wegen die nog niet zijn begaan waardoor nieuwe inzichten worden verkregen. Het zijn onderzoeken die kunnen bijdragen aan een beter leven met MS NU of een wereld zonder MS op lange termijn.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.277 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
63%
29

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Arno Waldus
Arno Waldus

€ 1.277 opgehaald