OK
×

2CU(bak)fietstocht-wieler(re)tour - Team van Blitterswijk

2CU(bak)fietstocht-wieler(re)tour - Team van Blitterswijk

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit en Van Blitterswijk Tuin-, en Parkmachines zijn zich, al vanaf oprichting, sterk bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en zijn zich sterk bewust van haar verantwoordelijkheid voor het milieu en de medemens. Wij hechten heel veel waarde aan een goede leefomgeving en welzijn voor iedereen. Daarom ondersteunen we het initiatief van één van onze collega’s van harte. In zijn vrije tijd zet hij zich in voor kinderen met een Zeer Ernstige Verstandelijke en Meervoudige beperking (ZEVMB). Voor deze doelgroep én hun families en gezinnen organiseert Stichting Complex Care United (2CU, letterlijk “to see you”) op zaterdag 17 september een (bak)fietstocht en wieler(re)tour, van de Hofstad naar de Havenstad en van de Hoofdstad naar de Hofstad. #WIELER(RE)TOER

Van Blitterswijk heeft al een team kunnen vormen, maar méér deelnemers zijn altijd welkom! Wil je met ons team meefietsen? Stuur dan een mail naar nico@blitterswijk.nl Een leuke sportieve dag, waarbij plezier en saamhorigheid voor #ZEVMB voorop staan. Kun je niet meefietsen en wil je op een andere manier bijdragen? Steun ons dan door te sponsoren. Dat kan ook, via deze website.

VIP Marketing BV aan teamlid Team van Blitterswijk

Wat een goed initiatief! Voor de deelnemers en organisatie alvast een mooie dag toegewenst. Hopelijk volgen er nog veel sponsoren! Groeten van het hele VIP Marketing team.

€ 100

28-06-2022

dakje met Geef-logo
€ 100 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
2%
1

donaties

159

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×