OK
×
Actievoerder
Monique Spijkers

26.09 Ga ik tijdens de Tilburgse Ten Miles 10 km hardlopen

Beste allemaal,

Mijn eerste persoonlijke doel heb ik behaald. Ik ben inmiddels 25 kg afgevallen.   

Vijf keer per week ben ik met veel plezier aan het hardlopen. Ik voel me fit! Nu is het juiste moment aangebroken om weer een persoonlijke grens te gaan verleggen. Daarom ga ik op zondag 26 september tijdens de Tilburgse Ten Miles 10km hardlopen. Niet alleen voor mezelf,  maar ook voor een goed doel:

Villa Pardoes 

Villa Pardoes biedt zo’n 600 Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend, ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen herinneringen maken, dát is de missie van de Villa.

Vol passie wil ik dan ook alles op alles zetten om mijn missie te volbrengen. Ik kan het erg waarderen wanneer je een donatie zou willen geven voor Villa Pardoes. 

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Monique

VILLA PARDOES logo 2

VILLA PARDOES

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplaats. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 506 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
101%
40

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Monique Spijkers

€ 506,10 opgehaald