OK
×
Actievoerder
Anthe Nolles

25th B'day 🥂

Omdat er al jaren (twee) geen barbies meer op m'n lijstje staan,

en ik alles heb wat m'n hartje begeerd (Tesla wordt nog aan gewerkt),

en omdat ik zo'n fucking hipster ben,

 

bestaat m'n verjaardagslijstje dit jaar uit een donatie aan het goede doel. Via deze pagina kan je doneren, en dat geld gaat rechtstreeks naar Stichting Bite Back =) Thank you lieverds! <3

Stichting Bite Back logo 2

Stichting Bite Back

De stichting Bite Back is een dierenrechtenorganisatie die o.a. tot doel heeft om zowel regionaal, nationaal als internationaal campagne te voeren voor de rechten, de noden, het welzijn, en de vitale belangen van dieren, en dit door middel van geweldloze actie. De stichting Bite Back gaat uit van het principe dat dieren een waarde op zich hebben, ongeacht het eventuele nut voor de mens. Dieren zijn levende wezens die net zoals mensen in staat zijn om o.a. pijn, angst en stress te kunnen ervaren. Omdat de dieren niet voor zichzelf kunnen opkomen, ziet de stichting Bite Back zich als pleitbezorger van hun rechten. Door middel van ondermeer directe acties zet stichting Bite Back zich in voor de erkenning en de eerbiediging van dierenrechten, voor het recht van dieren op de hoogste levenskwaliteit in overeenstemming met hun natuurlijke behoeften en hun recht op een leven dat gevrijwaard blijft van menselijke uitbuiting en onderdrukking.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 162 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
1625%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Anthe Nolles
Anthe Nolles

€ 162,50 opgehaald