OK
×

2024 kilometer wandelen in 2024 voor Stichting Alert

Ik ga de uitdaging aan om dit jaar 2024 kilometer te lopen om geld in te zamelen voor Stichting Alert.

Ik ben met Stichting Alert in aanraking gekomen doordat mijn dochter daar heeft stage gelopen ( en over een paar weken ook haar 2e stage daar gaat doen ). Zij kwam met de meest schrijnende verhalen thuis over honden die opvang nodig hebben en waar geen plek voor is.

Stichting Alert zet zich in om honden een 2e kans te geven. Deze stichting is vaak de laatste strohalm voor de honden.

Stichting Alert vangt honden op die niet in een regulier asiel terecht kunnen.

Bijvoorbeeld:

*Honden die drachtig zijn ( waar de eigenaar op dat moment niet voor kan zorgen) een rustige omgeving te bieden om te bevallen en helpen om de pups op te voeden.

* Verder geven zij trainingen om honden te socialiseren en vangen ze indien nodig op.

* Honden met gedragsproblemen die dringend hulp nodig hebben worden hier ook opgevangen.

Tijdens het verblijf bij Stichting Alert wordt er gekeken of de honden herplaatsbaar zijn. Dit doen ze door de honden in huiselijkesfeer op te vangen en zonodig een gedragstest en of gezondheidstest af te nemen.

Per maand komen er zo'n 150 aanvragen vanuit het hele land voor noodopvang binnen bij Stichting Alert. 

Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk honden op te vangen, maar hiervoor is ruimte nodig. Dus is Stichting Alert op zoek naar een grotere locatie om nog meer honden een 2e kans te kunnen geven.

Hier is echter geld voor nodig, want stichting Alert is afhankelijk van donaties. Zij moeten alles zelf betalen o.a. Voer, dierenartskosten en de kosten voor de testen.

Toen ik in december 2023 een bericht van "Heroes for Charity" voorbij zag komen wist ik eigenlijk gelijk dat ik met "Year Challenge for Charity 2024" mee wou doen om op deze manier extra geld in te zamelen voor Stichting Alert. 

Ik wil op deze manier mijn bijdrage leveren aan hopelijk spoedig een grotere locatie, waardoor nog meer honden die een 2e kans verdienen kunnen worden opgevangen, want alle kleine beetjes helpen.

Ik ga in ieder geval mijn best doen om die 2024 kilometer dit jaar te wandelen en hoop op die manier een mooi bedrag bij elkaar te krijgen.

Dus wilt u mij hierbij helpen en zo nog meer hondjes in vervelende situaties te kunnen opvangen? Doneer dan op de link hier op de pagina.

Bedankt alvast.

S. van der Maten

€ 10

14-01-2024

dakje met Geef-logo
€ 10 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 366
2%
1

donaties

247

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×