OK
×
Actievoerder
Team Tundra

2019: Team Tundra rijdt voor Kika en Vrienden van het Sophia

Stichting Team Tundra zal in januari 2019 de Navigate North Challenge rijden vanuit Nederland naar de Noordkaap in Noorwegen. Een mostertocht van 7000 kilometer in 7 dagen, deze keer door 6 landen en weer in het koudste en donkerste gedeelte van het jaar.

Ook dit jaar zal Team Tundra de bizarre omstandigheden trotseren voor twee goede doelen die aansluiten bij de filosofie van de stichting. Wij zullen weer gaan rijden voor Kika en Vrienden van het Sophia. Het vorige jaar hebben we een mooi bedrag opgehaald voor deze goede doelen, dit jaar willen we dat bedrag van 11.000 euro overtreffen. We zullen het geld van de sponsoring en donaties schenken aan specifieke doelen binnen Kika en Vrienden van het Sophia!

De Navigate North Challenge is een uitputtende race vanuit Nederland door Scandinavië, door sneeuw, over het ijs en met extreme kou. Team Tundra is vorig jaar als 9e geëindigd in het klassement, in 2019 gaan wij voor een nog betere eindstand.

Help ons met het bereiken van onze doelen door middel van uw donatie. Sponsoring is ook mogelijk door stickerruimte op de auto te kopen met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.

Donaties komen volledig ten goed aan de doelen die Team Tundra voor haar projecten kiest. Kosten worden tot een minimum beperkt. Investeringen en kosten aan de auto worden niet betaald vanuit de donatiegelden.

Over de inkomsten en uitgaven leggen wij verantwoording af in een jaarverslag wat wij op onze website zullen publiceren.

Stichting Team Tundra logo 2

Stichting Team Tundra

Met het rijden van uitdagende challenges wordt de aandacht gevestigd op goede doelen, die een substantiële bijdrage leveren aan betere leefomstandigheden en gezonde kansen voor kinderen en gezinnen in onze maatschappij. Stichting Team Tundra is in het leven geroepen om geld op te halen voor goede doelen die dit nut ondersteunen en om de aandacht te vestigen op doelgroepen, voor wie dit belang heel hoog is.

Stichting Team Tundra is opgericht op 7 juli 2017. Aanleiding voor de oprichting was de wens om bij te dragen aan goede doelen door het rijden van challenges.

In een bevoorrechte positie met gezonde mensen om ons heen en voldoende middelen voor levensonderhoud staat niet iedereen stil bij het zichtbare en onzichtbare leed waar kinderen en gezinnen onder kunnen lijden.

Oprichters van deze stichting hebben persoonlijk ondervonden wat ziekte en leed kan betekenen in het gezin en in de leefomgeving. Dat is dan ook de drijfveer geweest om iets te kunnen betekenen voor anderen.

Ziektes en ander leed mogen ver van mensen af staan, maar bestuursleden van Team Tundra hebben het besef dat zij een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de leef- en of gezondheidsomstandigheden van kinderen en gezinnen, voor wie dit niet gewoon is.

Een gezonde toekomst begint bij gezond zijn en gezonde levensomstandigheden hebben.

Wanneer dit niet aan de orde is drukt verdriet, wanhoop en alle emoties die daar bij komen een groot stempel op hele gezinnen en de toekomst van de kinderen en volwassenen die daar mee te maken hebben.

Wij halen geld op en hopen op steun van ieder die betrokken wil zijn bij onze doelen. Wij doen dit vrijwillig en onbetaald en zorgen dat dit op de juiste plek terecht komt. 

Donaties komen volledig ten goed aan de doelen die Team Tundra voor haar projecten kiest. Kosten worden tot een minimum beperkt. Investeringen en kosten aan de auto worden niet betaald vanuit de donatiegelden.

Over de inkomsten en uitgaven leggen wij verantwoording af in een jaarverslag wat wij op onze website zullen publiceren.

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.060 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
106%
24

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Team Tundra
Team Tundra

€ 1.060 opgehaald