OK
×
Actievoerder
RAJM Does

200 km fietsen voor 2 "Corona" fietsen

In het Hemelvaart weekend wil ik 4 etappes van minimaal 50 km gaan fietsen om geld op te halen voor het CoronaFiets fonds in Uganda.
Hier worden we overspoeld met informatie over corona door deskundigen in tv talkshows en via allerlei andere media. In Uganda moeten zorgmedewerkers gezinnen bezoeken om ze voorlichting te geven over corona en ze eventueel medische ondersteuning bieden. De fiets is hiervoor een prima vervoersmiddel.
Het initiatief voor het CoronaFiets fonds komt van de Nederlandse stichting Cycling out of Poverty. Deze stichting is al een aantal jaren bezig om mensen in Kenia en Uganda (kleine handelaren, schoolkinderen, zorgmedewerkers) via het geven van fietsen verder te helpen en wil op deze manier ook bijdragen om de strijd tegen corona te ondersteunen.
Ik wil € 270,- ophalen zodat zij 2 fietsen kunnen geven aan de zorgmedewerkers. Ik laat elke dag via What's app zien waar en hoeveel ik gefietst heb.
Sponsor de fietstocht via onderstaande link
https://www.geef.nl/nl/actie/200-km-fietsen-voor-2-corona-fietsen

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 705 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
261%
35

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Evenement:Ride4Corona

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
RAJM Does
RAJM Does

€ 705 opgehaald