OK
×
Actievoerder
Geert van Nispen

1000 kilometer hardlopen in 30 dagen

Zelf ben ik gelukkig nog vitaal en kan ik zowel fysiek als mentaal tot het uiterste gaan. Dit geeft een enorm gevoel van vrijheid.

Zo anders is het bij mijn moeder waarbij zo'n acht jaar geleden de diagnose Parkinson werd gesteld. In de jaren volgend heeft ze langzaam maar zeker in moeten leveren op haar kwaliteit van leven. De impact die deze ziekte heeft is eigenlijk niet goed te beschrijven. Deze ziekte heeft een enorme invloed op haar leven en die van mijn stiefvader. Het beperkt hun vrijheid.

Gelukkig zijn ze beide veerkrachtig en positief ingesteld waardoor ze zich niet uit het veld laten slaan. Gaan elke dag een uur wandelen, zijn actief binnen de Parkinson vereniging, hebben een actief sociaal leven en genieten!

Om aandacht te vragen voor, en geld in te zamelen voor de bestrijding van, deze ziekte kan ik dat natuurlijk het beste op mijn manier doen. Ik ga hardlopen. Trailrunnen.

En wel 1.000 kilometer in 30 aaneengesloten dagen. Omgerekend is dat dus 33,33 kilometer per dag als ik géén rustdagen zou pakken. Een beste kluif. En omdat ik graag in de natuur ben zal dat dan ook hoofdzakelijk het terrein zijn waar ik zal lopen. Op de trails van Nederland.

Deze fysieke en mentale uitdaging zal starten op zaterdag 13 november 2021 en eindigen op zondag 12 december 2021 en gekoppeld worden aan deze sponsoractie.

Doe je mee? Je bijdrage zal rechtstreeks ten goede komen aan ParkinsonNL.

Ik zou het erg waarderen!

Geert

T. de Laat

€ 50

Vandaag

Anoniem

€ 5

Vandaag

Anoniem

€ 10

2 dagen geleden

A. Bongers

€ 25

2 dagen geleden

S. Lette

Super knap wat je doet! Hopelijk haal je het gewenste bedrag voor Parkinson op.

€ 10

2 dagen geleden

J. m Hein

€ 25

3 dagen geleden

P. van der Schouw

Veel succes met je 1000-km challenge Geert!

€ 10

4 dagen geleden

J. Krommenhoek

€ 25

5 dagen geleden

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
dakje met Geef-logo
€ 3.713 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
74%
78

donaties

26

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geert van Nispen
Geert van Nispen

€ 3.713,32 opgehaald