OK
×

10 jaar Dog Rescue Greece - Geef de hondjes een mooi plekje!

Een viering met heel veel tranen...De honden (vaak pupjes nog) mogen hier niet meer blijven, we moeten het terrein verlaten en als er niet snel iets geregeld wordt, zullen ze op straat belanden en is hun lot: een lijdensweg en hoogstwaarschijnlijk een akelige dood. Laat ze niet aan hun lot over. Leest u verder, en alstublieft: Help! 

 

10 jaar... Wie had dat gedacht, toen Willem en ik ons eerste gasthondje uit Griekenland te logeren kregen in 2010. Wat in 2012 klein begon, is nu uitgegroeid tot een stabiele, serieuze en prachtige organisatie. Een organisatie die voldoet aan alle wettelijke eisen. Dankbaar en gelukkig ben ik met het team van Dog Rescue Greece en alle vrijwilligers die zich continue inzetten om Griekse honden kansen te geven en adoptanten begeleiden. Voor, tijdens en na een adoptie moet er heel veel geregeld worden. 
Het DRG team bestaat uitsluitend uit vrijwilligers met ieder een eigen taak, samen zijn zij de schakels tot succes. 
Achter de schermen zijn zij dagelijks in touw, dagelijks en vaak het klokje rond.

Willem, in 2017 overleden, is nog elke dag in onze gedachten, wordt node gemist en is in onze harten bij ons. Zonder hem moeten we doorvechten. Voor de zieltjes die gered moeten worden. 

Nu, na 10 jaar en met meer dan 2000 honden in Nederland verder, breekt er een nieuwe fase aan. Een uiterst moeilijke fase, want de hondjes (pupjes vaak nog) dreigen op straat te belanden. 

Dog Rescue Greece krijgt steeds meer voet aan de grond in Griekenland. 


Er ontstaan mooie samenwerkingen tussen gemeentes, burgemeesters en dierenartsen. Echter, daar waar ik, Arnolda, dacht de honden een prachtige opvangplek in mijn woonplaats te kunnen bieden is er nu sprake van een ernstige situatie.

De honden mogen hier niet meer blijven, we moeten het terrein verlaten en als er niet snel iets geregeld wordt, dreigen zij op straat te belanden.


Dit mag uiteraard niet gebeuren en daarom zijn we druk bezig met het zoeken naar oplossingen. En die gaan we vinden, absoluut. Er zijn goede vergevorderde plannen. Helaas mogen we op dit moment (eind juni) hierover nog niet in detail treden, dit om de voortgang met de lokale autoriteiten niet in de weg te staan.

Mijn wens voor de honden is een veilige plek, een verzorgde plek. 

Het mag niet zo zijn dat deze honden, die kansen hebben, die inmiddels gewend zijn aan hun dagelijkse voeding en (medische) verzorging de dupe worden van de op dit moment zo moeilijke situatie, en dat zij hierdoor weer de straat op moeten. Daarom mijn smeekbede: Ik hoop met heel mijn hart dat u Dog Rescue Greece wil helpen. 


Zodat we kunnen gaan bouwen, letterlijk kunnen gaan bouwen. Voor de toekomst van de hondjes.

Zonder uw hulp zijn we nergens, en is het een droevig lot wat de honden wacht.

Dank u wel, efcharisto polí.

Arnolda WesterduinAgios Konstantinos, Griekenland

Op onze weblog leest u alle plannen en ontwikkelingen over de viering van het 10-jarig jubileum van Dog Rescue Greece.

Ons email-adres: 10jaar@dogrescuegreece.nl.

M. van Meegen aan teamlid Anita Horstmanshof

Lieve lieve Arnolda doet me zo.n pijn om je bericht te lezen want dit heb jij niet,en de hondjes al helemaal niet verdiend! Als ik t geld had zou ik t jou absoluut geven ,maar ik heb t niet kan wel proberen mn hypotheek te verhogen als dat lukt! En al die lui die ik heb aan geschreven ben vrijdagmiddag vrij ,die ga ik bellen verdorie zolang hoeft t toch allemaal niet te duren! Voorlopig ga ik maandelijks mee doen met 15€ ja ik weet t het is een schamel bedragje! Wat ik nog wil vragen kan die burgemeester niet iets doen voor jou? Je kunt er goed mee overweg,en hij weet welk goed werk je doet ! Hij zal toch ook wel ergens een potje hebben voor onverwachte dingen? T moet voor elkaar komen lieverd dat gun ik jou en vooral de hondjes ook! Ga mn best doen liefs van mij voor jou

€ 15

01-07-2023

W. de Vries aan teamlid Arnolda Westerduin

€ 25

24-07-2022

W. Bot aan teamlid Arnolda Westerduin

Succes

€ 10

24-07-2022

Anoniem aan teamlid Arnolda Westerduin

€ 5

24-07-2022

R. koops Koops aan teamlid Arnolda Westerduin

€ 50

24-07-2022

Anoniem aan teamlid Arnolda Westerduin

€ 15

21-07-2022

A. Contu Stoop aan teamlid Arnolda Westerduin

We zijn zo blij met onze Lily via jullie stichting,jullie doen fantastisch werk!!

€ 25

13-07-2022

N. van Kleef aan teamlid Arnolda Westerduin

Veel succes❤️ en omdat wij ruim 8 jaar heel blij zijn met (Nera) Nena🖤

€ 25

12-07-2022

1
2
3
4
5
6
7
dakje met Geef-logo
€ 1.494 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 20.000
7%
56

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Arnolda Westerduin
Arnolda Westerduin

€ 1.404 opgehaald

Anita Horstmanshof
Anita Horstmanshof
Uiteraard ondersteun ik deze actie. Hoe? Door mooie artikelen (handgemaakt!) te verkopen. Onder andere via de Facebook groep: "Marktplaats Dog Rescue Greece" (https://www.facebook.com/groups/marktplaatsdogrescuegreece) De volledige opbrengst is voor de hondjes. Omdat het zo ongelofelijk hard nodig is! Wie is de volgende die ook deelneemt aan deze mooie actie als Actievoerder? Iedereen kan wel iets! Iedereen kan helpen!

€ 90 opgehaald