OK
×
Actievoerder
Hubrien Meijaard

1 Marathon voor veel Waka Waka's !

Bijna is het zover... op 17 oktober is de Marathon Amsterdam. Die gaat gelukkig dit jaar wel door en ik ben er klaar voor!

Maar... 42,2 kilometer lopen....4 uur lang... dat vraagt om moitivatie. Om een hele goeie motivatie... Nou, die heb ik wel: Als ik de 17e over de finish kom wil ik namelijk heeeel veel geld hebben opgehaald voor Waka Waka!

Waka...wat? Oh ja, even uitleggen: Waka Waka: dat is zo'n onwijs slimme powerbank en zaklamp op zonne-energie. Kijk maar even op deze link.

Nou, je snapt dat ze die in bijvoorbeeld ontwikkelingslanden heel goed kunnen gebruiken. Het geld dat ik inzamel gaat specifiek naar de Chirovakamwe school in Mutare, Zimbabwe. Die kids zitten er om te springen!

OK, helder? Dan kun jij nu ook in actie komen: sponsor mij en Waka Waka in deze marathon! Doe ook gewoon een leuk bedrag en deel deze actie met wie jij kent: hoe meer geld, hoe meer Waka Waka's we samen kunnen regelen!

Namens mijzelf, de mensen van de Waka Waka Foundation maar vooral alle kids in Afrika die je hiermee helpt: Alvast onwijs bedankt!

Hubrien Meijaard
18-10-2021 10:16

Beste mensen,

de dag erna kan ik jullie gelukkig vertellen: finished! Ja, het was werken en ja, het lijf vindt hier wel wat van....maar uitgelopen. Op de moeilijke momenten (lees: de laatste 10 km...) heb ik echt kunnen denken aan het finishen voor iedereen die hier zo mooi Waka Waka heeft gesteund, dus dank jullie wel!!

Hubrien Meijaard
16-10-2021 09:02

Beste mensen, wat een enthousiasme van allerlei kanten: hartverwarmend, dankjulliewel! Net zoals ik zondag ga doen zou ik zeggen: laten we nog een mooie (financiele) eindsprint maken!

Oh ja: wil je een grotere dontaie doen: stuur me dan even een berichtje via hubrien@hotmail.com - niet zondag tussen 9-13 uur ;) , want daarvoor lopen de kosten nogal op, dus kan dat dan ook prima rechtstreeks!

En natuurlijk laat ik jullie nog weten hoe het zondag is gegaan...!

https://www.facebook.com/hubrien

 

dakje met Geef-logo
€ 1.082 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
waarvan € 832 via Geef.nl
54%
39

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Hubrien Meijaard
Hubrien Meijaard

€ 832 opgehaald