OK
×
Campaigner
Sjoerd Starren

Ontspanning door Inspanning, 10 Mijl voor Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, papa's, mama's, opa's en oma's die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen mooie herinneringen maken! 

Een aantal jaar geleden heb ik het voorrecht gehad een rondleiding te krijgen in Villa Pardoes. Om met eigen ogen te mogen aanschouwen wat voor impact dit prachtige initiatief heeft op het leven van velen gezinnen is indrukwekkend te noemen. Vandaar dat ik graag mijn sportieve prestatie door het hardlopen van de Tilburg 10 Miles wil gebruiken om jullie steun in de vorm van een financiële bijdrage te vragen. De 10 Miles / 16.1 Kilometer ga ik proberen binnen 90 minutes af te ronden.

Helaas zijn er (te) veel gezinnen die een beroep moeten doen op de diensten van Villa Pardoes. Samen kunnen we helpen om zo veel als mogelijk van deze gezinnen in staat te stellen samen nog herinneringen te maken. 

Kan ik op jullie rekenen ? 

VILLA PARDOES logo 2

VILLA PARDOES

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplaats. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren.

More information
dakje met Geef-logo
€ 330 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 750
44%
12

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Who do you like to donate to?
×
Geen profielfoto
Sjoerd Starren

€ 330 collected