OK
×

Tilburg Ten Miles

Tilburg Ten Miles logo 1

Villa Pardoes het goede doel van Tilburg Ten Miles.

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan in Kaatsheuvel.

 Al jarenlang geeft de CZ Tilburg Ten Miles, Midden-Brabants grootste sportevenement, een maatschappelijk doel uit de regio Midden-Brabant, de gelegenheid om zich bij het evenement te manifesteren om naamsbekendheid en/of financiële middelen te vergaren. De deelnemers aan het evenement kunnen bij hun inschrijving een donatie te doen, maar de organisatie die het goede doel vormt kan en mag zich ook nadrukkelijk manifesteren rondom het evenement.

Villa Pardoes heeft zijn naam verbonden aan het nieuwe onderdeel De Villa Pardoes Kids Run, een afstand van 750 meter.  Maar Villa Pardoes wil ook deelnemers en bedrijven van alle andere afstanden aansporen zich in te zetten voor gezinnen, die zelf dagelijks een eigen uitdaging hebben door een ernstig ziek kind in hun midden. Deelnemers kunnen hun eigen achterban via deze speciale actiepagina oproepen de deelname aan de CZ Tilburg Ten Miles te steunen en te doneren aan Villa Pardoes.

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Genieten met elkaar, daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen herinneringen maken!

dakje met Geef-logo

Our statistics

What we've accomplished together so far:

€ 981,10collected
72donations

by campaigns affiliated to this event

Website:
Start date:
29-02-2020
End date:
30-12-2021

Goed doel