OK
×

Acuity plogt voor ernstig zieke kinderen

Sinds jaar en dag zet Villa Pardoes zich in voor gezinnen met ernstig zieke kinderen. Juist deze gezinnen kunnen een hele fijne vakantie gebruiken.

Dat is waar Villa Pardoes zich eindeloos voor inzet. In hun speciaal opgerichte vakantiepark bieden zij gezinnen met zieke kinderen een onvergetelijke ervaring. Het park staat vol met sprookjesachtige vakantiehuisjes en er worden vele activiteiten georganiseerd.

Dit doet Villa Pardoes niet alleen kosteloos voor de gezinnen, maar het mooie en bijzondere is dat de organisatie kan voorzien in alle medische behoeften die een kind maar kan hebben. Even helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen door met het gezin bij Villa Pardoes gast te zijn en in deze week zoveel mogelijk plezier te maken.

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat Villa Pardoes haar werk kan blijven doen. Middels donaties en de hulp van talloze vrijwilligers, kunnen zij jaarlijks honderden gezinnen deze unieke en broodnodige ervaring bieden. Om dat zo te houden, wordt ook in 2022 de Villa Pardoes Week georganiseerd. Van 16 t/m 23 september gaan (zakelijke) relaties van Villa Pardoes hun schouders eronder zetten om donaties voor dit goede doel te verzamelen. Wij, van Acuity, hebben besloten om dit weer te gaan doen middels ploggen.

Ploggen is een combinatie van joggen en het Zweedse woord plocka upp (oprapen). In ruil voor deze acties vragen wij hier om donaties. We helpen zo zieke kinderen en hun gezinnen door in beweging te komen, met zorg voor lichaam en leden. Tegelijkertijd maken we onze leefomgeving een stukje schoner. Beter kan het haast niet.

Hierom hopen we dat ook jij onze actie zou willen sponsoren. Iedere donatie wordt door ons zeer gewaardeerd. Blijf deze pagina en onze social media vooral volgen voor updates. Samen maken we een onvergetelijke vakantie voor deze kinderen en hun gezinnen mogelijk. Alvast hartelijk bedankt!

E. Dekkers to team memberRonald Dekkers

Succes met z’n allen Goed bezig

€ 25

Yesterday

P. van Loon to team memberRonald Dekkers

Succes broertje👍👍

€ 20

Yesterday

S. Kuijpers to team memberRonald Dekkers

€ 10

Yesterday

T. Tilleman to team memberAcuity B.V.

Goed bezig Acuity! Mooi dat jullie deze actie erin houden

€ 15

Yesterday

P. Briejer to team memberRonald Dekkers

€ 25

Yesterday

M. Koningstein to team memberRonald Dekkers

Succes met de actie

€ 10

Yesterday

A. l Everaers to team memberRonald Dekkers

Goed initiatief!

€ 25

Yesterday

Anonymous to team memberNiek Vink

€ 75

4 days ago

1
2
dakje met Geef-logo
€ 340 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 2.000
17%
16

donations

10

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Participate
×
Participate in this campaign
Who do you like to donate to?
×
Niek Vink
Niek Vink
Geld inzamelen zodat ernstig zieke kinderen een onvergetelijke vakantie krijgen. Wie wilt dat nou niet?

€ 150 collected

Ronald Dekkers
Ronald Dekkers
Voor het 2e jaar op rij doe ik mee aan deze actie. Het is altijd hartverwarmend als je bij Villa Pardoes bent en ziet wat ze betekenen voor de 12 gezinnen die iedere week een verblijf mogen hebben. Elke donatie is gewaardeerd en wordt met blijdschap ontvangen.

€ 115 collected

Aart Nijkamp
Aart Nijkamp
Ik help graag mee om het liefdevol werk van Villa Pardoes te ondersteunen. Ik ga de komende periode ploggen en hoop hiermee zo veel als mogelijk donaties op te gaan halen. Elke donatie wordt zeer gewaardeerd. Kunnen we zo veel als mogelijk gezinnen een broodnodige vakantie aanbieden. Alvast bedankt voor jullie hulp! Groeten, Aart

€ 50 collected

Acuity B.V.
Acuity B.V.

€ 15 collected

Geen profielfoto
Stefanie van de Poel
De verhalen van de kinderen die bij Villa Pardoes komen zijn hartverscheurend. Dit wens je niemand toe. Deze gezinnen kunnen door alle omstandigheden niet normaal op vakantie gaan. Daarom is het zo belangrijk wat Villa Pardoes doet. Ieder kind verdient een 'normale' vakantie en een tijd om te genieten met het gezin en even niet te denken aan alles wat er speelt in hun leven. Daar zorgt Villa Pardoes voor en het is heel mooi dat wij daar met z'n alle een steentje aan bij kunnen dragen.

€ 10 collected

Esther Hensbergen
Esther Hensbergen
Net als vorig jaar ondersteun ik graag het goede werk van Villa Pardoes. Ik ga daarom samen met mijn collega's ploggen om deze actie te ondersteunen. Help je mij?

€ 0 collected