Embed

Voorbeeld iframe embed code

iframe html embed code voorbeelden
Deze pagina hebben we vooral gemaakt als voorbeeld voor de bij ons aangesloten goede doelen hoe via iframe integraties onderdelen op de eigen website toe te voegen.

Voorbeeld donatiemodule integratie via iframe


Deze iframe html code:
1
<iframe src="https://www.geef.nl/donatiemodule.php?gd=67" width="100%" height="850" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0"></iframe>
Laat het volgende op de website van het goede doel zien:Actievoerders


Deze pagina laat zien hoe goede doelen hun actievoerders op het geef.nl platform op hun eigen website kunnen plaatsen met een embed code. Dit zijn de voorbeeld acties voor Stichting GeefGratis die we via de embed code op onze website plaatsen:

1
<iframe width="320" height="230" src="//www.geef.nl/widget/actie/59/" frameborder="0" ></iframe>
Resulteert in:


Ieder goed doel kan de juiste code via het CMS systeem binnen geef.nl opvragen en zo op hun eigen website de juiste acties voor hun goede doel invoegen. De volgende optie staat onder het menu [Geef.nl platform]: Iframe integratie. Als je klikt op de optie [iframe integratie] krijg je de embed code die je kunt opnemen om de acties voor jullie goede doel binnen de eigen website op te nemen. De handleiding van het CMS systeem is hier te downloaden.

Voorbeeld Nierstichting actievoerders


Hieronder het voorbeeld waarbij we de breedte en hoogte in de embed code aangepast hebben en de actievoerders van de Nierstichting laten zien:
1
<iframe width="500" height="500" src="//www.geef.nl/widget/actie/41/" frameborder="0" ></iframe>
Resulteert in: