OK
×

Kennedymars Someren - 80km voor ParkinsonNL

Beste mensen,

Ik ben niet te stoppen. Parkinson wel.

Tijdens de avond, nacht en ochtend van 1 en 2 juli ga ik de Kennedymars van Someren lopen. Dit is een uitdaging van 80km die gelopen moet worden binnen 20u. 

De uitdaging heb ik mijzelf opgelegd. In het weekend vind ik het lekker om vroeg erop uit te gaan om te fietsen of lopen. Even de gedachtes op een rijtje zetten terwijl de wereld nog slaapt. Maar, hoe kan ik er een uitdagend doel van maken? Ideeën zijn leuk, maar actie is leuker.

De uitdaging is voor mijzelf, maar ik zet mij graag om de wereld een klein beetje beter te maken. En als iedereen een klein beetje doet, dan doen we samen een hele hoop. Parkinson staat dichtbij en ik heb mogen ervaren hoe nieuwe bevindingen (medicijnen via een maagzonde ipv pil) grote positieve impact hebben op de leefkwaliteit. 

Ik ben niet te stoppen. Parkinson wel.

En jij kan hierbij helpen!

Alle beetjes helpen en iedereen is welkom om mijn tocht te ervaren. Ik start met lopen op zaterdag 2 juli om 20u. Daarna is er een tof feest met muziek en drankjes.

FAQ:

Waarom 800euro? Dat is een euro voor elke kilometer aan voorbereiding, vanaf januari 2023 tot de Kennedymars in Juli.

Wat als het streefbedrag gehaald wordt?  Dan gaat elke extra euro naar ParkinsonNL.

Kan ik nog op een andere manier helpen? Jazeker, deel de actie met vrienden, kennissen en de buurtjes. En iedereen is welkom. Neem wat vrienden mee en maak er een feestje van. Een goede sfeer en wat extra aanmoediging kan nooit kwaad. Er starten ongeveer 2000 lopers, als je naar elke loper zwaait heb je een gratis workout.

Kan ik ook verzoekjes tegen betaling doen?  Ik ken de meesten van jullie een beetje, ik zeg niet direct ja. 

 

Nutteloos feitje: Mijn gemiddelde snelheid is momenteel 6.1km/u. De 800km aan training, van januari tm juli is dus ongeveer 131u15minuten lopen.

Nigel van den Heuvel
05-07-2023 11:01

Gefinished na 15u43min8seconden!

Ik wil iedereen bedanken voor hun bijdragen! Samen hebben we een prachtig bedrag bij elkaar gedoneerd. De Kennedymars was geweldig, het publiek, de route, de aankleding, de vrijwilligers en de sfeer was super. De eerste 40km ging top, het tempo lag goed. Bij de 55km waren de benen wel vermoeid en ging het tempo wat omlaag. En vanaf toen werd het een mentale strijd. Ik heb tempo wat lager gehouden en kort pauzeren, want na een pauze wagel je eerst 100meter voordat het op iets van lopen begint te lijken. Onderweg heb ik veel steun gehad aan andere wandelaars, die tips gaven zodat je 'uit je hoofd' blijft om het mentaal wat minder zwaar te maken. 

En eigenlijk is dat wel een mooi bruggetje, want als we allemaal een beetje naar elkaar omkijken, dan komen we allemaal een stuk verder. Jullie donaties helpt ParkinsonNL een stukje verder in hun onderzoek! Dankjewel.

 

 

Nigel van den Heuvel
23-03-2023 10:54

Nog 100 dagen tot de Kennedymars Someren 2023.

Pas een week geleden kwam deze pagina online, en nu is er al 92% van het streefbedrag gehaald! Dit geeft een boost in mijn energie en motivatie. En prachtig dat we samen, met kleine en grote bijdrages, een mooi bedrag voor een onderzoek naar Parkinson kunnen behalen.

Dankjewel. 

En we stoppen natuurlijk niet bij 800euro, ik had alleen niet verwacht dat het zo snel ging. 

Wij zijn niet te stoppen, Parkinson wel.

dakje met Geef-logo
€ 1.285 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
160%
51

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Participate
×
Participate in this campaign
Who do you like to donate to?
×