OK
×

Martijn en zijn voetbal-droom

Lieve bekenden van Martijn, 

Als ik later groot ben…

Wie heeft zichzelf die vraag niet gesteld vroeger? Voor Martijn was het antwoord snel duidelijk: het moest zeker iets met voetbal te maken hebben!

 En hij maakte werk van zijn droom…

In 2008 zette hij de eerste stappen in het trainerschap bij de jeugd van Victoria Boys te Apeldoorn.

Sinds die tijd heeft hij zich verder ontwikkeld als trainer door het halen van diverse diploma’s o.a. Trainer Coach 2 en 3 (UEFA B en C), wat op dit moment heeft geleid tot een functie als jeugdtrainer bij Go Ahead Eagles, hoofdtrainer van Robur et Velocitas en de oprichting van zijn eigen bedrijf JTC vorig jaar.

De droom gaat verder…

Martijn wil graag ook nog de opleiding Trainer Coach 1 (UEFA A) gaan volgen. Je moet weten: dit is niet voor iedereen weggelegd. Voor de toelating hanteert de KNVB een zware selectieprocedure en slechts een enkeling komt hiervoor in aanmerking.

En na het schrijven van een motivatiebrief, CV, voetbal CV, het uitwerken van meerdere opdrachten en een sollicitatiegesprek is het Martijn gelukt! Hij is toegelaten tot de opleiding!

 Maar… en nu komen jullie in beeld…

Deze opleiding is duur. Zo duur dat Martijn, die altijd geeft, zichzelf wegcijfert en altijd voor iedereen klaar staat nu zelf wel wat hulp op financieel gebied kan gebruiken. Zodat hij zijn droom verder kan laten uitkomen! Doen jullie mee?

Zelf zou Martijn nooit om deze hulp vragen, maar wat zou het mooi zijn als we hem d.m.v. een donatie kunnen helpen.

Hartelijk dank voor het lezen en super als je deze actie ondersteunt!

 

 Bij een donatie vraag je je misschien af, hoeveel komt er nu echt terecht bij degene voor wie de donatie bestemd is? Snappen we; vroegen wij ons ook af. Bij geef.nl gaat gemiddeld genomen 98,5% naar degene voor wie de geef-actie is opgezet. Geef.nl heeft geen winstoogmerk dus die laatste anderhalve procent wordt gebruikt om de kosten te dekken waarover je meer leest in de FAQ’s: https://www.geef.nl/nl/page/faq

K. Haan

Succes Martijn!

€ 10

09-07-2022

P. Eriks

Succes!

€ 100

09-07-2022

Y. Faber

€ 10

08-07-2022

G. van der Poel

€ 25

08-07-2022

N. Eriks

Succes kerel! Vamossss

€ 50

03-07-2022

J. Daggenvoorde

Succes topper!

€ 10

29-06-2022

N. Urich

Iemand met zoveel doorzettingsvermogen, die weet om te gaan met tegenslagen in het leven en altijd klaarstaat voor zijn medemens verdient het in ons optiek om door zijn omgeving geholpen te worden ook al vind hij dat lastig. Wij wensen je veel succes en hebben er alle vertrouwen in dat het je gaat lukken, Martijn!

€ 50

25-06-2022

L. Waard

Succes topper!

€ 30

23-06-2022

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
dakje met Geef-logo
€ 2.815 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 10.000
28%
94

donations

166

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this campaigner:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Payout will be done to an SEPA IBAN account number in the name of: M.A. Jongbloed

Share

Who do you like to donate to?
×