OK
×

Online collectebus voor Tomoka Support (Stichting)

Kinderen naar school!

We willen graag het onderwijs voor kinderen van de basisschool in Avégamé kunnen voortzetten. Door de coronacrisis kunnen we geen evenementen  organiseren, dus hebben we bijna geen inkomsten! Dit jaar hebben we ook een kleuterklas gerealiseerd die niet veel kost (€300) maar wel heel belangrijk is. Ook willden we vanaf dit jaar 4 leerlingen een beurs geven (€100 p.p) om verder te gaan leren aan de nieuwe school voor v.o.  In totaal hebben we €2500  nodig. De andere (noodzakelijke)projecten voor water en latrines moeten helaas tijdelijk in de ijskast...Wie helpt ons en de kinderen in Togo?

Tomoka Support (Stichting) logo 2

Tomoka Support (Stichting)

Wij steunen de zeer arme bevolking van een heel klein dorpje in Togo, door fondsen te werven voor de school, waterputten en latrines, medische voorzieningen e.d. We hebben nu 22 waterputten  gerealiseerd. Latrine blok 7, 8 en 9 zijn in aanbouw. Met de school gaat het goed. Dankzij onze hulp kunnen de onderwijzers betaald worden en kunnen er boeken aangeschaft worden. De school krijgt de komende  jaren inkomsten  uit de plantainplantage die is aangelegd, met onze steun. Van de opbrengst krijgen de kinderen een voedzame maaltijd op school.  Wij richten ons langzamerhand meer  op  beurzen voor het voortgezet onderwijs  en op de kleuterklas.  Zo mogelijk willen we de basis school helpen met uitbreiding en bv. zonnecollectoren. Er is nog genoeg te doen!

More information
dakje met Geef-logo
€ 0 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 1.000
0%
0

donations

2262

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Who do you like to donate to?
×