OK
×
Campaigner
Rachelle Jongen

Online collectebus voor Stichting Babyspullen

Lou heeft een warm nest waar alles al voorhanden is. 

Helaas geldt dat niet voor alle baby's die in Nederland ter wereld komen. 

In plaats van zelf een overvloed aan spullen te vergaren, zouden we graag de gezinnen ondersteunen die het echt nodig hebben.

Had je ons graag iets willen geven? Dat is heel lief en waarderen we enorm. Je zou ons nog blijer maken door in plaats van een cadeau voor ons een donatie aan Stichting Babyspullen te doen.

Enorm bedankt! Ook namens de gezinnen dit hier mee geholpen zijn. 

Stichting Babyspullen logo 2

Stichting Babyspullen

Wat wij doen

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen. Wij zamelen in heel Nederland nieuwe en gebruikte babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Deze verstrekken we gratis aan (aanstaande) ouders die onder de armoedegrens leven. Dit gebeurt op indicatie van een hulpverlener.

In de babystartpakketten zitten belangrijke basisproducten voor de verzorging van kindjes tot twee jaar oud. Zoals kleding, beddengoed en verzorgingsproducten. Er zijn twee verschillende pakketten. Het eerste pakket (maat 50/56 – 62/68) wordt verstrekt tijdens de zwangerschap. Het tweede (maat 74/80 – 86/92) volgt na de geboorte. Beide pakketten zijn er zowel voor jongens als meisjes.

Waarom Stichting Babyspullen?

In Nederland worden 1 op de 13 baby’s geboren in armoede. Hun ouders hebben niet voldoende middelen om hun kindje een onbezorgde start te geven. Stichting Babyspullen vindt dat elk kind recht heeft op een goede start!

Meer weten?

Bekijk hier een filmpje over het werk van Stichting Babyspullen.Of bezoek onze website.

More information
dakje met Geef-logo
€ 490 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 1.000
49%
15

donations

3221

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Who do you like to donate to?
×
Geen profielfoto
Rachelle Jongen

€ 490 collected