OK
×

Laat 's werelds armste kinderen spelen (duurzaam)

Met dit project stellen wij scholen jarenland in staat om kinderen te laten leren door middel van sport. Ook leren zij onderwijs te geven waarbij sport als een middel gebruikt wordt om kinderen spelenderwijs te laten leren.

Zie video onverwoestbare bal in Afrika

In Afrika wordt er gevoetbald in de meest barre omstandigheden, van rommelige sloppenwijken tot harde zandvelden vol met stenen. Een bal zal na een paar maanden al lek gaan, waarna deze als afval de natuur in gaat.

De totale prijs om de bal te kopen en ter plaatse te krijgen is €12,50. Er kan tot 25 jaar met de bal worden gespeeld. Voor elke gedoneerde euro laat u bijna 2 kinderen (uiterst minimum) jarenlang spelen, en zorgt u er voor dat er 25 jaar geen ballen in de prullenbak hoeven.

Probeer je eens in te beelden hoeveel impact het zou hebben als dit niet langer het geval zou zijn. Wat zou je allemaal wel niet kunnen bereiken als je een bal zou hebben die niet kapot gaat en waar je geen pompje voor nodig hebt?

Duurzaamheid staat centraal in dit project en we nemen maatregelen om dit project jarenlang door te kunnen zetten. We zorgen voor onverwoestbare ballen, duurzame veldjes en duidelijke en effectieve educatiemiddelen voor de leraren.

Elke organisatie die ballen ontvangt zal ook geholpen worden met het aan- leggen van Playgrounds. Samen met de partnerorganisaties beslissen we wie de verantwoordelijkheid neemt over het onderhoud van de Playground. Daarnaast zal de Stichting een planning maken voor het aanleggen van een waterput in de gemeenschap van de partnerorganisatie zodat er tijdens het sporten altijd water aanwezig is.

Spelen waar je wilt!De onverwoestbare bal is ontworpen voor recreatief spelen op hardere oppervlakken zoals straten, rotsachtige landschappen, schoolpleinen, vuile gebieden maar is ook geweldig voor op gras en kunstgras. 

Geld en materialen besparen!Een enkele onverwoestbare bal kan duizenden lederen ballen overleven.

Je kunt er echt alles mee!Deze onverwoestbare bal heeft dezelfde afmetingen en hetzelfde gewicht als een standaard maat 5 voetbal. De bal kan ook worden gebruikt voor korfbal, volleybal en vele andere balspellen. 

Eigenschappen:- De bal is gemaakt van een cross-linked gesloten celschuim waarmee de bal extreme omstandigheden kan weerstaan.- In tegenstelling tot andere voetballen op de markt vereist de deze bal geen pomp.

Anonymous to team memberStichting 168 Million Nederland

€ 10

08-06-2020

Anonymous to team memberStichting 168 Million Nederland

€ 25

17-05-2020

Anonymous to team memberStichting 168 Million Nederland

€ 10

16-05-2020

dakje met Geef-logo
€ 45 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
346%
3

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Participate
×
Participate in this campaign
Who do you like to donate to?
×