OK
×

Help Raju en zijn gezin in Nepal

Raju is 31 jaar en woont in Kathmandu in een woning van 5x5 meter (!) met zijn  vrouw, hun kindje van 1,5 jaar, zijn ouders én zijn broertje en zusje.  

Toen mijn man Herman en ik hem 11 jaar geleden op straat in Kathmandu leerden kennen waren we diep onder de indruk van zijn wijsheid en verantwoordelijkheidsgevoel. We wilden hem geld geven voor zijn familie. Zijn wijze antwoord was: "don't give me fish, but give me tools to fish with." We zorgden voor een professionele schoenpoetskist, dat was zijn wens.  Als schoenenpoetser en als gids zorgde hij met hard werken voor een klein inkomen voor het hele gezin. Het Engels dat hij spreekt leerde hij op straat. Elke ochtend om 7 uur gaf hij andere kinderen uit het kamp waar hij woonde Engelse les om daarna naar de stad te gaan om geld te verdienen.

Nu er in coronatijd nauwelijks nog toeristen in Kathmandu komen heeft het gezin géén inkomen meer. Ze hebben honger. Nog nóóit in al die jaren heeft Raju ons om geld gevraagd. Deze week kregen we een bericht van hem: "please Hermandad and Trudymom help me and my family". Natuurlijk stuurden we wat geld.

Onze wens is om een groter bedrag bij elkaar te krijgen zodat we voor langere tijd hem en zijn familie elke maand kunnen ondersteunen. Het mooiste zou zijn als we hem kunnen helpen een bedrijfje op te bouwen zodat hij echt zelfvoorzienend kan worden.

 

 

 

 

 

Anonymous

€ 20

Today

E. Peters

€ 50

Yesterday

C. wals Wals

Succes met dit mooie doel. Ik hoop dat het lukt. Liefde en geluk stuur ik als intentie mee.

€ 10

Yesterday

W. van Gessel-Duffhues

Heel veel succes Hoop dat alles lukt, wat hij van plan is Liefs Han en Will

€ 100

Yesterday

Anonymous

€ 10

Yesterday

G. Mateboer

€ 50

Yesterday

Anonymous

€ 25

Yesterday

D. Ufkes

Super! Groet Donate

€ 25

Yesterday

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
dakje met Geef-logo
€ 2.120 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 5.000
42%
76

donations

47

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this campaigner:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Payout will be done to an SEPA IBAN account number in the name of: G E T M SCHAMBERGEN

Share

Who do you like to donate to?
×
Geen profielfoto
Trudy Schambergen

€ 2.120 collected