OK
×

Geen dier moet het kind van de rekening zijn. Red een dier!

Al geruime tijd hebben veel mensen last van diverse crises, zoals corona, oorlog, energie, enz. en daaruit voortvloeiend hoge kosten levensonderhoud. Veel mensen die al in een minima situatie zaten worden nu als eersten geraakt, maar ook AOW-ers en ZZP-ers staan met de handen in het haar.  Dan is het heel zuur als ook het  huisdier acuut ziek wordt of gewond is geraakt. Hiervoor is dan onvoldoende geld om de acute medische zorg te kunnen bieden. 

Het huisdier is juist ook in deze moeilijke periode hun steun en toeverlaat. Een dier oordeelt niet wie of wat je bent. Het biedt genegenheid. Niet alleen voor mensen die eenzaam zijn en hun sociale netwerk verliezen is het kunnen zorgen voor een dier belangrijk, maar ook voor de kinderen in minima gezinnen. Voor hen is het kunnen verzorgen van een huisdier heel belangrijk. Maar ook de weerbaarheid van kinderen wordt positief beïnvloed. Het huisdier is niet alleen een goede vriend, maar brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. 

Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn (ANBI en CBF Erkend goed doel) steunt huisdieren van eigenaren in minimum situatie met hulp voor de kosten van de dierenarts als een acute situatie zich voordoet. Een dier moet niet het kind van de rekening zijn. De stichting bespreekt de casus en tarief met de dierenarts en doet -binnen haar mogelijkheden- een bijdrage rechtstreeks aan de dierenarts, zodat de behandeling terstond kan worden ingezet. De stichting is volledig afhankelijk van donaties. Haar werk doet ze 24/7 op landelijke basis en onbezoldigd. Zonder hulp van donateurs staat wij met lege handen. Maar door samenspel moet het ons lukken om een ziek of gewond minima huisdier een gezonde toekomst te geven. Help ons helpen en red een dier. Meer weten? ga naar www.huisdierenwelzijn.nl of mail ons via info@huisdierenwelzijn.nl 

Anonymous to team memberStichting Bevordering Huisdierenwelzijn - Because we Care

€ 50

29-04-2024

dakje met Geef-logo
€ 162 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
of € 2.500
of which € 50 via Geef.nl
6%
1

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this charity:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Share

Participate
×
Participate in this campaign
Who do you like to donate to?
×