OK
×
Campaigner
A. Diepeveen

Broers naar Bosnië

Fietsen verbroedert en in ons geval is dat letterlijk. We fietsen nu al een heel aantal jaar met elkaar en door wat Aris mee heeft gemaakt was het in de laatste 5 jaar veel meer dan alleen fietsen. In september van dit jaar gaan we met z’n drieën een hele bijzondere uitdaging aan. In acht etappes leggen we 722 kilometer af en maken we 11.068 hoogtemeters, samen met een groep veteranen. En dat allemaal in Bosnië, een heel bijzonder land voor ons alle drie.

Aris

Er is vijf jaar geleden PTSS vanuit een oorlogstrauma bij mij vastgesteld. Dit ingewikkelde trauma heeft mij vele geestelijke beperkingen opgelegd waar geen eenduidige oplossing voor is. Eind 2020 is hulphond Ties in mijn leven gekomen. Hij helpt mijn leven weer op de rit te krijgen. Hij zorgt voor afleiding, structuur en weer plezier in mijn leven. Door hem durf ik weer te gaan fietsen en ben ik aangesloten bij de “Wounded Warriors Cyclingteam”.

In september van dit jaar ga ik tien dagen onder begeleiding fietsen in het voormalige oorlogsgebied in Bosnië. In de hoop dat teruggaan naar waar het ooit is begonnen, bij kan dragen aan nog meer herstel. Om de reis te kunnen maken is er geld nodig voor vervoer, verblijf en begeleiding door geestelijke verzorgers en buddy’s.

Iedere bijdrage is enorm welkom en je helpt mij om deel te kunnen nemen aan deze bijzondere fietsreis. 

En…. als er geld overblijft, gaat dit naar de “Wounded Warriors Cyclingteam” en naar de stichting Hulphond Nederland

Wilco en André

Naast de fysieke uitdaging om zoveel kilometers en hoogtemeters af te leggen in acht dagen zal het voor velen ook een mentale uitdaging worden. Wij gaan mee als buddy, om vooral Aris, maar ook de andere veteranen te ondersteunen tijdens deze emotionele tocht. Al verwachten wij zelf ook wel het een en ander te gaan verwerken tijdens deze reis.

Deze tocht is ook een aanleiding om PTSS en wat dit met veteranen en de mensen om hen heen doet onder de aandacht te brengen. Daarnaast willen we heel graag delen wat fantastische organisaties als Ride2LiveLife, de Wounded Warriors Cycling Team en de stichting Hulphond Nederland betekenen voor Aris en mensen met PTSS. Deze organisaties verzetten geweldig werk en maken écht een verschil in iemands leven.

Zoals vermeld is er geld nodig om deze tocht mogelijk te maken. Elke bijdrage is ontzettend welkom.

Je kan ons tijdens de voorbereidingen en straks tijdens de reis volgen via Facebook en Instagram.

The campaigners have not yet published any updates.
dakje met Geef-logo
€ 4.220 collectedThe total amount is updated every 10 minutes. Did you just donate? It's possible that your donation hasn't been counted yet. Don't worry, it will be fine!
140%
101

donations

0

days left

hart Donate now
The proceeds of this campaign go to this campaigner:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Payout will be done to an SEPA IBAN account number in the name of: A.J. Diepeveen

Share

Who do you like to donate to?
×
A. Diepeveen
A. Diepeveen

€ 4.220 collected