OK
×
Actievoerder
Roel Hunting

Weissentwee

EEN HOOP DROMEN

Hoop en dromen zijn twee woorden die onafscheidelijk zijn van elkaar. Ieder mens heeft zo zijn eigen dromen, waarbij hoop zorgt voor enig houvast om dromen te verwezenlijken. Zelf heb ik ook dromen – één in het bijzonder- en ik hoop dat ik die samen met u uit kan laten komen.

In de derde week van januari 2016 probeer ik twee keer de Alternatieve Elfstedentocht te schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk. In totaal 400 kilometer in twee dagen. Deze sportieve droom wil ik waarmaken door te schaatsen voor het goede doel; KWF Kankerbestrijding. Miljoenen mensen delen namelijk de droom dat er geleefd kan worden in een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wetenschappelijk onderzoek is noodzakelijk om die droom te realiseren. Samen met u wil ik proberen deze droom waar te maken in de vorm van een inzamelingsactie voor het KWF. Ook al is het maar een kleinigheidje; je helpt er zoveel mensen mee.

Het streefbedrag staat op het symbolische bedrag van €2016, - Ik ben ervan overtuigd dat we samen dit bedrag zodanig kunnen overtreffen dat 2016 het jaar wordt waarin grote wetenschappelijke doorbraken tot stand kunnen worden gebracht op het gebied van kankeronderzoek. Laten we samen zorgen dat er een oplossing wordt gevonden en hopen dat de droom werkelijkheid wordt. Als u op een andere manier wilt doneren, kan dat door mij een persoonlijk bericht te sturen. Mijn laatste vraag is of u dit bericht wilt delen, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken. Mijn dank is groot!

Roel Hunting

 

Op de volgende website kunt u mijn voorbereidingen op de tochten lezen: roelhunting.wordpress.com 

KWF Kankerbestrijding logo 2

KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiëntenondersteuning en fondsenwerving. Dat gebeurt samen met vrijwilligers, donateurs, patiënten, artsen en onderzoekers. De officiële naam van de stichting is Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding. Sinds november 2003 werkt de stichting onder de naam KWF Kankerbestrijding.

BRON: https://nl.wikipedia.org/wiki/KWF_Kankerbestrijding

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 4.317 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
214%
106

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Roel Hunting
Roel Hunting

€ 4.317 opgehaald