OK
×
Actievoerder
Rutger Wijnstroom

Lopen voor de Maag Lever en Darmstichting

Dit jaar ga ik voor de 2e keer "De 80 van de Langstraat" lopen. Graag wil ik deze prestatie inzetten voor de maag lever en darm stichting. Helaas hebben wij binnen onze familie het afgelopen jaar gezien dat er nog veel onbekendheid is over bepaalde vormen van darmkanker. Daarom wil ik graag geld inzamelen om verder onderzoek naar deze vormen mogelijk te maken. Rutger Wijnstroom

Maag Lever Darm Stichting logo 2

Maag Lever Darm Stichting

Je spijsvertering werkt keihard. Dag in, dag uit. Ze is onmisbaar voor het opnemen van alle benodigde bouwstoffen en geeft je energie. Je spijsvertering is van levensbelang. Als je gezond bent, kan je spijsvertering je beste vriend zijn. Een vriendschap die je met de juiste aandacht en goede zorgen kan laten bloeien. Maar je spijsvertering kan ook je vijand zijn: ze kan je bang of eenzaam maken, je laten schamen, je uitputten, slopen of je wereld klein maken. Je spijsvertering kan zelfs je dood worden. Voor bijna twee miljoen Nederlanders is hun spijsvertering geen vriend. Zolang dit zo is, zijn wij er voor hen.

Voor hen is aandacht alleen niet genoeg, voor hen strijden wij dan ook. Een hoopvolle strijd met steeds meer geweldige ‘wapens’, manieren om ziekten vroegtijdig op te sporen. Wij strijden voor oplossingen. Samen met artsen, met wetenschappers, met onderzoekers en met donateurs. Én wij strijden samen met patiënten. Met hen delen wij onze strijdlust, maar ook lief en leed. Omdat zij net als wij begrijpen dat je spijsvertering je grootste vijand kan worden, terwijl het je beste vriend zou moeten zijn. Een gezonde spijsvertering voor iedereen, dat is onze droom.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 560 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
56%
33

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×