OK
×
Actievoerder
Marije de Jager

10 euro voor een 10!

Het syndroom van Ehlers-Danlos is een erfelijke aandoening aan het bindweefsel. En laat dat nu overal in je lijf zitten. De ernstige misvattingen voor een groot deel van de patiënten is het gevolg van onwetendheid bij artsen. Dat kan (en moet anders). Het plan ligt er, e-Learning met accreditatie voor artsen en paramedisch. Fantastisch. Nu nog wat geld. Help mee om de puzzelstukjes compleet te maken. Door een kleine donatie (meer mag ook) maak je dit mogelijk. De rest van de complexe puzzel vullen wij in. Zou het lukken om binnen 2 maanden te starten?
Marije de Jager
30-01-2015 11:40
Afgelopen woensdag was ik, in mijn functie als secretaris, afgereisd naar Wapenveld. Ik trof daar 3 bevlogen mensen aan met een heel gevolg aan andere bevlogen mensen. Ze hadden hard gewerkt en geld ingezameld voor onze vereniging. Hartverwarmend en het was ook nog eens heel veel geld. Zoveel dat ik alleen maar dacht aan iets wat we heel graag willen: e-Learning voor dokters en anderen in het medische beroepsveld.

Bij deze mensen vond ik inspiratie. Het e-learning traject moet er komen. Een oudere dame vertelde vol trots dat ze wel voor €200,- had verkocht voor het goede doel. Met rollator en de juiste inzet was er gekomen. En dat wil ik ook. Zonder de rollator dan.

e-Learning met accreditatie. Dan is het niet alleen nuttig maar levert het ook nog iets op voor de deelnemer. Met als doel dat het de mensen die dagelijks leven met de gevolgen van deze aandoening niet meer als buitenaards of vreemd worden bestempeld.

Daar zijn nu nog 498 vrienden en vriendinnen voor nodig. Ik vind jullie nu al allemaal te gek en houd van jullie bevlogenheid! Heel bijzonder.

x
Marije
dakje met Geef-logo
€ 1.399 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
27%
63

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Marije de Jager
Marije de Jager

€ 1.399,35 opgehaald