OK
×
Actievoerder
Steven de Jonge

Lopen voor Orange Babies

Op 6 april loop ik de marathon van Parijs om geld in te zamelen voor Orange Babies. Dit is een fantastische stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met HIV en hun baby's in Afrika te helpen. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Dit doen ze onder andere in de vorm van het bieden van voorlichting en medische hulp en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen. Steun mij door een kleine bijdrage te leveren, elke euro helpt! Heel erg bedankt.
Orange Babies logo 2

Orange Babies

Al sinds 1999 steunt Stichting Orange Babies de meest kwetsbare vrouwen en kinderen in Namibië, Zambia en Zuid-Afrika die (in)direct lijden aan de hiv-epidemie. Door zwangere vrouwen goed te ondersteunen, zijn al meer dan 500.000 baby's in de afgelopen 20 jaar hiv-vrij ter wereld gekomen. Om deze kinderen vervolgens hiv-vrij te houden en hen een succesvolle start in het leven te geven, bieden wij hulp in de vorm van voorlichting, medische hulp en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen. Orange Babies is zich bewust van de immense omvang van de aidsproblematiek. Echter: afwachten is geen optie. Daarom zetten wij ons iedere dag weer in voor de mensen die ons het hardst nodig hebben! Orange Babies bestaat uit een klein maar zeer toegewijd team. Helpt u ons mee naar een wereld zonder nieuwe hiv-besmettingen? Heeft u vragen of wilt u contact opnemen met één van de teamleden van Orange Babies, stuur dan een mail naar info@orangebabies.com of ga naar www.orangebabies.com.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 705 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
70%
45

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Steven de Jonge
Steven de Jonge

€ 705,46 opgehaald