OK
×
Actievoerder
Fedor van Kuyk

laat ze lopen

Talisman ondersteunt kinderen met een handicap of chronische ziekte, als zij geen of onvoldoende hulp krijgen van overheid, zorgverzekeraars of fondsen met speciale doelstellingen. Zo ook een kind zonder diagnostiek die zeer veel baat heeft bij een behandeling buiten Nederland. Onnodig te zeggen dat dit veel kosten met zich mee brengt voor de ouders (reis/verblijf), die ook nog eens slechts een deel van de behandelingskosten vergoed krijgen. Talisman ondersteunt hen en daar kunt U bij helpen.
Stichting Talisman logo 2

Stichting Talisman

De Stichting Talisman Nuenen is opgericht in mei 2012. De stichting heeft ten doel het ondersteunen van kinderen met een handicap of chronische ziekte, als zij geen of onvoldoende hulp krijgen van overheid, zorgverzekeraars of fondsen met speciale doelstellingen. Geen enkel kind mag noodzakelijke hulp ontberen als gevolg van ontoereikende regelgeving of het ontbreken van middelen. Stichting Talisman biedt kinderen met een beperking daarom een kans als de reguliere paden niet begaanbaar blijken. Talisman bewandelt simpelweg andere paden: die van de menselijkheid. En daarmee maakt Talisman net het verschil, zodat iemand wél kan meedoen in de samenleving. Als een echte talisman wenden wij vanuit onze stichting 'positieve krachten' aan om bescherming te bieden of geluk te brengen aan die kinderen die dat nodig hebben. Met geld, en als het zo uitkomt met goederen. En natuurlijk met onze enthousiaste en belangeloze inzet.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×