OK
×
Actievoerder
Edwin Mathijssen

Bouw mee aan project Havik

Door de steeds toenemende vreemde behoefte van mensen om zeldzame en moeilijk te houden dieren in kooien te stoppen, moeten wij op korte termijn ook onze accommodatie vernieuwen. Ons centrum krijgt steeds meer vogels aangeboden die specifieke eisen stellen aan de opvang. Zo zijn er diverse soorten vogels die rust nodig hebben en uit zicht van het publieke gehuisvest moeten worden, zoals haviken. Voor vogels die langdurig op het centrum verblijven, moeten er ruimere kooien komen. En er is behoefte aan betere waterkooien met vijvers van variërende diepten voor verschillende soorten steltlopers
Vogelrevalidatiecentrum Zundert logo 2

Vogelrevalidatiecentrum Zundert

Vogelrevalidatiecentrum Zundert is een opvang voor inheemse vogels en zoogdieren die in de problemen zijn gekomen. Een aangereden buizerd, een jong mereltje dat door de een kat gepakt is, een zwaan die een vishaak ingeslikt heeft, een egeltje dat verstrikt raakte in een aardbeiennet… het zijn allemaal dieren die opgevangen worden in Zundert. De dieren worden liefdevol en professioneel opgevangen en zo gauw ze weer opgeknapt zijn, laten we ze weer los in de vrije natuur. Naast de dierenopvang is het Vogelrevalidatiecentrum actief in natuureducatie en advies.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 150 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 13.500
1%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Edwin Mathijssen
Edwin Mathijssen

€ 150 opgehaald