OK
×

Op de Pedalen voor Psychose Onderzoek

Op de Pedalen voor Psychose Onderzoek wil het taboe doorbreken rond psychose en fondsen verzamelen om meer onderzoek mogelijk te maken.
Op de Pedalen
01-11-2012 06:08
Beste sponsors, sympathisanten, vrienden en collega's,

Met veel plezier richt ik mij tot u allen in dit openingswoord van de Nieuwsbrief waarmee we de campagne van 2011/2012 willen afsluiten. Een campagne die in maart officieel van start is gegaan met onze themaweek "Psychose in Beeld" en die vervolgd werd met de fantastische evenementen in juni rondom de fietstocht van Inez en Bob.
Ons Op de Pedalen-team onder aanvoering van Inez, alle betrokken medewerkers van onze afdeling, het team van het Universitair Psychiatrisch Centrum in Kortenberg onder aanvoering van Marc de Hert, de mensen van HFL - in het bijzonder Stephanie - en Bob Germeys die samen met dochter Inez op de fiets is gestapt, hebben het afgelopen jaar enorm veel werk verzet! Het is vanwege de inzet van deze teams, maar zeker ook door de steun van u als sponsor en sympathisanten dat ik een geweldig mooi eindbedrag van onze actie in Nederland en België bekend mag maken: 87.073,22 €

Wij zijn bijzonder trots op dit resultaat en willen u van harte bedanken voor uw steun!!
Wij zullen dit geld inzetten om de verdere ontwikkeling van de PsyMate met de Experience Sampling methodiek te financieren.
Maar wij gaan verder! Meer aandacht, meer openheid, meer betrokkenheid, meer onderzoek en meer geld is nodig. De plannen voor 2013 worden gemaakt en we hopen ook volgend jaar weer op uw steun te mogen rekenen!

Jim van Os
dakje met Geef-logo
€ 5 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 100.000
0%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Op de Pedalen
Op de Pedalen

€ 5 opgehaald

Geen profielfoto
Bob Germeys
1 - 9 juni 2013

€ 0 opgehaald