OK
×
Actievoerder
K.J. Friso

25 jarig huwelijk

Ter gelegenheid van ons 25- jarig huwelijksfeest willen wij graag geld inzamelen voor de Hersenstichting. Een op de vier Nederlanders wordt getroffen door een hersenaandoening. Hersenen bepalen wie we zijn, wat we kunnen en hoe we functioneren. In onze familie hebben meerdere personen een aangeboren of niet-aangeboren hersenaandoening. Van dichtbij maken wij mee hoe groot de impact is voor deze mensen en hun omgeving. Er is veel geld nodig voor onderzoek; pas dan kunnen we hersenaandoeningen begrijpen en behandelen. Wij hopen dat jullie de Hersenstichting ook een warm hart toe dragen door een financiële bijdrage te geven aan dit doel. Vast bedankt, Karel en Silvia
Hersenstichting Nederland logo 2

Hersenstichting Nederland

Goed werkende hersenen zijn van levensbelang voor ons bestaan. De hersenen vormen als het ware de regelcentrale van ons lichaam. Als daar iets misgaat heeft dat meestal grote gevolgen voor het dagelijks leven. Voor 5 miljoen Nederlanders is dat dagelijks leven in meer of mindere mate verstoord door een hersenaandoening. De ernst van de aandoeningen verschilt sterk. Zo kennen we taalstoornissen door dyslexie of afasie na een beroerte, geheugenproblemen door de ziekte van Alzheimer, somberheid door depressie, en bewegingsstoornissen door de ziekte van Parkinson. Andere bekende hersenaandoeningen zijn onder meer: beroerte, migraine, ADHD, autisme en hersenschudding. Een groot deel van de hersenaandoeningen heeft een chronisch karakter.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 535 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
107%
11

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
K.J. Friso
K.J. Friso

€ 535 opgehaald