OK
×
Actievoerder
jette mes

help de zeehonden

de zeehonden creche heeft steeds meer geld nodig om alle ze honden op te vangen. dat komt doordat wij de mensen steeds meer schade aanrichtte in het waddegebied, waarrom zetten wij mensen dat niet recht zegt u het maar... maar als we niet stoppen met vernielen kunnen we toch op zijn minst lenie en alle andere vrijwillegers helpen met de zeehonden op vangen TOCH...TOCH...TOCH...TOCH...TOCH...TOCH...TOCH... B.V.D jette mes 11 jaar en alle andere kinderen van de enckevoirtstraat
Zeehondencentrum Pieterburen logo 2

Zeehondencentrum Pieterburen

Het Zeehondencentrum in Pieterburen is het grootste opvangcentrum voor zeehonden in Nederland. Sinds 1971 worden er al zeehonden opgevangen die gewond, ziek of verweesd zijn. Iedere zeehond in nood wordt geholpen en vrijgelaten wanneer deze hersteld is.

Al jarenlang hebben we passie en zorg voor de zeehond, inclusief zijn leefomgeving. Een schone en gezonde Waddenzee is voor ons dan ook een erg groot goed. Niet voor niets heeft dit uniek stukje natuur het predicaat ‘Werelderfgoed’ en daar moeten we er zuinig mee omgaan; voor nu, voor straks en voor onze kinderen. Hierin hebben we als mens en als sociale onderneming een grote verantwoordelijkheid. De rol van de zeehond is daarbij cruciaal; hij vormt de graadmeter voor een schone zee. Wij meten, monitoren, verzorgen en delen onze kennis. Om de zeehond en zijn leefomgeving gezond te houden én om onze kennis en kunde internationaal aan te bieden. Zodat die ook wereldwijd kan worden ingezet en kan bijdragen aan een betere (zee)wereld.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 5 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
1%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
jette mes

€ 5 opgehaald