OK
×
Actievoerder
Robb Stoy

Franniez

Hallo allemaal!

Wij kregen de opdracht om een creatief verkoopconcept te ontwikkelen en dit te gaan verkopen voor het goede doel wat bij ons Franniez is geworden.

Wij stonden te popelen om Franniez te gaan helpen met ons idee: De Windspiraal. Het idee van de Windspiraal komt van een van de drie methodes van het verzamelsysteem van Franniez. De windspiraal is opgebouwd uit trede bestaande uit houten balken. De spiraal van Franniez is ook opgebouwd uit trede, elke trede op de spiraal staat voor een ziekenhuisbezoek/behandeling. Bij dit product staat elke trede om een donateur aan het fonds Franniez.

Met elke drie trede kan er een kind worden geholpen. Zo hebben wij de windspiraal bedacht. Wij hopen erg graag dat jullie ons willen helpen om een of misschien wel meerdere treden te kopen (1 trede is € 2,50) zodat wij de windspiraal kunnen opbouwen. Wij willen Gamma Leiden-Noord bedanken voor het sponsoren van alle materialen zodat al het gedoneerde geld naar Franniez kan.

Neem een kijkje op onze facebook pagina voor verdere info en om een beeld te krijgen hoe onze windspiraal eruit ziet, linkje hier beneden.

Kinderfonds Franniez logo 2

Kinderfonds Franniez

Kinderen horen niet in een ziekenhuis. Toch is dit de dagelijkse realiteit voor zo'n 80.000 chronisch zieke kinderen. Prikken, medicijnen, operaties, ziekenhuisopnames, het is dagelijkse kost voor hen. Voor deze kwetsbare groep hebben de vrijwilligers van Kinderfonds Franniez een verzamelsysteem ontwikkeld. Dit biedt ernstig chronisch zieke kinderen houvast om over een aandoening en behandeling te praten. Troost na vervelende ervaringen en moed voor alles dat nog volgt.

Om dit verzamelsysteem te kunnen implementeren is veel geld nodig.

Het "Franniez" verzamelsysteem bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een spiraal met treden, de Franniez. Bij iedere interventie krijgt het kind de daarbij behorende Franniez sticker die zij op een Franniez trede kunnen plakken. Zo vertelt iedere Franniez-spiraal een eigen verhaal. Het verhaal van zijn of haar ziekte en behandeling. Dit resulteert in een kleurige spiraal, het DNA profiel.

Het tweede deel van het Franniez systeem is een digitaal dagboek op het afgesloten deel van onze website. Hier kan het kind of de ouders een dagboek bijhouden met bijvoorbeeld foto's. Ook is er een mogelijkheid voor contact met lotgenoten om ervaringen te delen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.717 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
114%
32

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Robb Stoy

€ 1.717,50 opgehaald