OK
×

Weggever 2024 - Ludo's Rad van Avontuur knutselplaat

Weggever 2024 - Ludo's Rad van Avontuur knutselplaat logo 1

Tijdens de Week van de Kinderfilosofie kan iedereen het plezier én het belang van filosoferen met kinderen ontdekken. Elk jaar geven we iets weg aan iedereen die gaat filosoferen met kinderen tijdens de Week van de Kinderfilosofie. Een klein cadeautje dat ze kunnen meegeven aan de kinderen zodat die ook thuis nog verder kunnen filosoferen. Andere jaren waren dat bijvoorbeeld boekjes of een set ansichtkaarten. Deze weggeefactie inspireert velen om én mee te doen met de Week én om te ontdekken hoe leuk filosoferen is.

Daaom willen we ook in 2024 graag weer iets weg geven. Dit jaar is dat een knutselplaat waarmee de kinderen Ludo’s Rad van Avontuur in elkaar kunnen zetten. Als het Rad af is kun je de meest verrassende en filosofische vragen draaien om met je vrienden en vriendinnen te bespreken. Ludo’s Rad daagt je uit om net even verder te denken, te argumenteren en vooral om te spelen met gedachten! Kijk voor meer info en een impressie van het Rad op deze pagina.

Om dit te kunnen realiseren hebben we minimaal 1500,- euro nodig voor druk- en verzendkosten. Liefst nog iets meer, dan kunnen nog meer exemplaren laten maken en weggeven. Help jij mee om dit mogelijk te maken?

Wil je liever structureel bijdragen aan onze inspanningen? Ga dan naar ons 'Vrienden-project' bij geef.nl voor meer mogelijkheden.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 1.305opgehaald
49donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
19-02-2024
Einddatum:
31-03-2024