OK
×

Waterfiets voor € 69,- in jouw kleur en met jouw logo.

Waterfiets voor € 69,- in jouw kleur en met jouw logo. logo 1

Doneer een Waterfiets met jouw logo en in jouw kleur en help een gezin om gezond water te drinken. Veel gezinnen wonen te ver weg van een waterput, en moeten noodgedwongen rivierwater drinken omdat ze te ver moeten lopen om een waterput te bereiken. Met deze fiets zijn er weer een groot aantal gezinnen geholpen. 

Hoe wordt de donatie besteed
Ons team zorgt voor een goede en stevige fiets met een krat achterop bevestigd. De fietsen worden door 168-Heroes in onze 168Million werkloods opgeknapt zodat deze goed te gebruiken zijn op het platteland. Ons team bevestigt een zelfgemaakt kratje, gemaakt van gerecycled hout, aan de fiets om zo tot 30 liter water te kunnen vervoeren in één keer. Hier kunnen meerder gezinnen op leven. 

Gewoon een goede prijs
Fietsen zijn bij veel organisaties erg duur. Iedere fiets die wij doneren moet een proces ondergaan om als een geschikte waterfiets te dienen. Wij leggen vrijwel altijd geld bij uw donatie omdat er geen vaste aankoopprijzen zijn voor deze fietsen. 

Tegengaan van ziektes
Er zitten tal van ziektes in water in het water er door de deze mensen gedronken wordt. Je kunt online van alles lezen over ziektes als cholera, tyfus etc. Veel van deze ziektes worden bestreden door het drinken van gezond water. Kortom een waterfiets zorgt ervoor dat mensen in nood toegang krijgen tot een waterput welke op een te grote loopafstand is gelegen.

Wij doen meer
Een waterfiets krijgen is dus levensreddend, maar daar stopt ons werk niet. Wij geven wij voorlichtingen over het gebruik en onderhoud van fietsen. Veel mensen hebben bijvoorbeeld nog nooit op een fiets gereden. Wij moeten ze vaak dus eerst leren fietsen.

Hoe werkt het?
Doordat iedere donateur andere wensen heeft staan wij graag persoonlijk in contact. Nadat u uw donatie heeft gedaan neemt een 168-Hero contact met u op voor het bespreken van de door u gewenste kleur en logo. 

Bekijk een video over de waterfietsen.