OK
×

Vrijheidsbijbel

Vrijheidsbijbel logo 1

De Bijbelvereniging is momenteel bezig om een nieuwe Bijbel aan het rijke assortiment toe te voegen. Namelijk, de Vrijheidsbijbel.

Deze Bijbel is jaren geleden uitgebracht door Bible League Nederland (BLN), maar de voorraad is helaas al geruime tijd op.

Waarom de Vrijheidsbijbel?

“Regelmatig komt het voor dat deze ‘stoere’ jongeren zich niet goed kunnen houden en in tranen de Bijbel in ontvangst nemen”.

Aan het woord is onze contactpersoon in een jeugdgevangenis. Ze liet ons weten dat de leider van de Bijbelgespreksgroep een prachtig cadeau meegeeft aan de jongeren die uit de gevangenis worden ontslagen: een Bijbel met een toegevoegd persoonlijk woord.

Het Evangelie blijkt niet alleen bevrijding en houvast te bieden in de onzekerheid van vele levens, het is ook in staat de kou te verdrijven uit heel veel mensenharten. Vandaar dat wij de ‘speciale’ Bijbel voor gedetineerden, de Vrijheidsbijbel, opnieuw willen laten drukken.

Wat kost het?

Momenteel ligt er een plan klaar om 2.000 exemplaren te laten drukken van de Vrijheidsbijbel. De kosten bedragen ruim € 20.000,00, waarbij de verzendkosten, ruim € 2.500,00, niet in de kosten van € 20.000,00 is inbegrepen.

Kunnen we op uw steun rekenen? Alvast hartelijk bedankt!

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 170opgehaald
6donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Startdatum:
27-11-2019