OK
×

Voor €399,- een huisje in jouw kleur en met jouw logo.

Voor €399,- een huisje in jouw kleur en met jouw logo. logo 1

Doneer een huisje in jouw kleur met jouw logo en help een familie aan een gezonde slaapplaats.

Dorps-chiefs 
Wij bouwen samen met lokale partners en organiseren alles met de dorpschiefs. Deze ‘DorpsChiefs’ weten wat er speelt en wie onze hulp hard nodig heeft. De bewoners helpen zelf mee met de bouw van hun huisje zodat ze in het vervolg weten hoe het moet. Hierdoor kunnen ze ook hun dorpsgenoten helpen met het bouwen van een huisje. Wij bouwen dus niet alleen een huisjes, wij leren de bevolking hoe een huisje te bouwen.

Een Cool huisje
De bewoners wonen in een uniek huis dat door jou is ontworpen. Het huisje wordt in jouw kleur geschilderd en je kunt iedere afbeelding bij ons uploaden en onze kunstenaar schildert jouw afbeelding/logo op jouw huisje.

De Grond
Er is veel politieke onrust in 3e wereldlanden. Wij bepalen per regio of wij bouwen op eigen grond, op grond van de bewoners of op grond van de overheid. Meestal bouwen wij op eigen grond om te voorkomen dat huisjes worden afgenomen of er ineens huur betaald moet worden.

Materialen
Wij kopen de materialen lokaal. Op deze manier stimuleren wij ook de lokale economie. Hierdoor krijgen de bewoners een band met de leverancier zodat als er iets kapot gaat de bewoners weten waar ze kunnen aankloppen.

Bouwteam
Het huisje wordt gebouwd door locale specialisten en door de bewoners. Het is belangrijk dat de bewoners zelf leren een huisje te bouwen. Dan kunnen ze het zelf onderhouden én dorpsgenoten helpen met het bouwen van meer huisjes.

Eigenschappen
a) Erg Stevig, ze zijn niet omver te krijgen.
b) Veilige deuren, de meeste lokale huisjes hebben geen deuren.
c) Vrij van insecten, dit is uniek voor huisjes in landen waar wij bouwen.
d) Wind dicht, dit is bijzonder voor een huisje waar wij bouwen.
e) 3.2 meter hoog, met rieten dak. Zo blijft het koel in het huisje.
f)  Natuurlijke ventilatie door het Rieten dak

Wij bouwen werkelijk alles!
Huisjes bouwen is de start, maar wij kunnen meer bouwen. Wij bouwen alles wat jij in gedachte hebt zo lang het maar bijdraagt aan de ontwikkeling. Wij bouwen bijvoorbeeld scholen, Winkels, Sportkantines en opvanglocaties. Eigenlijk bouwen wij alles wat jij graag zou willen opzetten. Wij gaan namelijk geen uitdaging uit de weg. Dus als je ideeën hebt dan horen wij het graag. Neem contact met ons op via info@168million.com.

Hoe werkt het?
Doordat iedere donateur andere wensen heeft staan wij graag persoonlijk in contact. Nadat u uw donatie heeft gedaan neemt een 168-Hero contact met u op voor het bespreken van de door u gewenste kleur en logo.

Als bedankje voor jouw donatie ontvang je van ons een foto van het huisje in jouw kleur en met jouw logo/text.

Bekijk een video van het huisje