OK
×

Vervanging gestolen graafmachine zorgboerderij

Vervanging gestolen graafmachine zorgboerderij  logo 1

Stichting ijgenwys en Anders  (www.ijgenwys.nl) is een activiteitencentrum en zorgboerderij die dagbesteding bied aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit kan komen door ziekte, ongeval, dementie of bij geboorte,

Hier word door het inzetten van verschillende activiteiten stuctuur en daginvulling geboden zonder arbeidsdruk. Het doel is ontwikkelen op verschillende gebieden zonder arbeidsdruk.

Om deze activiteiten te bieden worden er verschillende gereedschap en materialen ingezet, maar ook het verzorgen van dieren en groen.

Door een brutale inbraak zijn de minigraver (graafmachine) en aanhanger gestolen. Deze minigraver werd gebruikt door vrijwilligers samen met deelnemers als ondersteuning bij het dierenverzorgen/ het leegmaken van de mestput, maar ook bij de groenvoorziening.

Een inbraak is nooit leuk, maar de diefstal van de graafmachine heeft voor onze deelnemers een extra grote impact. Zoals ook in de media aan bod is gekomen. 

Zie : omroep Brabant

Een minigraver is noodzakelijk voor de bedrijfsvoering bij de zorg voor de dieren en de groenvoorziening, welke een belangrijk onderdeel is van de activiteiten van onze clienten. 

Daarom willen wij via deze actie geld inzamelen voor een andere minigraver, zodat de deelnemers van Stichting ijgenwys en Anders weer hun activiteiten kunnen doen. En de negatieve gevolgen van deze brutale diefstal achter hun kunnen laten.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 500opgehaald
13donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
30-06-2020
Einddatum:
29-11-2020
Nog 117 dagen te gaan