OK
×

Verbouwing van ons verenigingspand

Verbouwing van ons verenigingspand logo 1

COC Haaglanden staat voor een spannende fase van vernieuwing en verbetering. We zijn vastbesloten om onze ontmoetingsruimte te transformeren tot een nog inclusievere en gastvrijere omgeving voor de hele LHBTQI-gemeenschap in Den Haag en omstreken. Deze verbouwing is dringend nodig om onze faciliteiten te moderniseren en beter aan te laten sluiten op de behoeften van onze bezoekers en vrijwilligers. We willen een omgeving creëren waar iedereen zich welkom voelt, waar we diversiteit vieren en waar we kunnen bijdragen aan het bevorderen van acceptatie en gelijkheid.

Om deze ambitieuze plannen te realiseren, hebben we jouw hulp nodig. De kosten van de verbouwing zijn aanzienlijk en overstijgen ons huidige budget. Daarom doen we een beroep op onze gemeenschap om ons te steunen met een donatie. Jouw bijdrage maakt echt een verschil en stelt ons in staat om onze ontmoetingsruimte te transformeren tot een bruisend centrum voor de LHBTQI-gemeenschap, waar mensen zich kunnen verbinden, ondersteunen en samen vieren.

Laten we samen bouwen aan een betere toekomst voor COC Haaglanden en voor de hele LHBTQI-gemeenschap. Doneer vandaag nog en help ons om onze dromen waar te maken. Samen kunnen we een positief verschil maken en een inclusievere samenleving bevorderen waar iedereen zichzelf kan zijn. We danken u hartelijk voor uw steun en betrokkenheid.

dakje met Geef-logo
Startdatum:
31-12-2023
Einddatum:
30-03-2025
Nog 322 dagen te gaan