OK
×

Van verbinding naar meer bewustwording

Van verbinding naar meer bewustwording logo 1

Stichting Koosje is een project gestart om donaties in te zamelen voor online apparatuur om een breder publiek te kunnen bereiken voor nog meer bewustwording over het thema (dreigend) contactverlies tussen kind en ouder. Wij hopen dat we mogen rekenen op jullie steun. Namens alle ouders en kinderen die ongewenst van elkaar gescheiden zijn alvast heel hartelijk bedankt! Dankzij jullie steun voelen zij zich niet zo alleen staan. Het streefbedrag voor dit project is:

5000 euro

Gun jij ook de -van hun kinderen- buitengesloten ouders de kracht van verbinding die zij zo hard nodig hebben?

 Stichting Koosje wil zich blijven kunnen inzetten voor mensen die contactverlies ervaren tussen kind en ouder. Er melden zich steeds meer ouders bij ons aan.

Fantastisch hoe zij deze stap maken om erover te kunnen praten en zich niet alleen meer hoeven te voelen staan. Verdrietig is het, dat het zoveel voorkomt en in de wetenschap dat er nog teveel ouders zich onbegrepen en alleen voelen in dit ongekende leed en het ondraaglijke gemis.

 Wij willen er voor deze grote groep onbegrepen mensen zijn en voor hen een veilige herberg bieden waar ze begrip vinden en waar wel de waardering is die nodig is om door te kunnen. Wij willen ons blijven verbinden voor en met elkaar. Wij zien dat online meer nodig is voor deze groep mensen om de stap te maken naar de fysieke ontmoeting. Ook zien we dat bewustwording hard nodig is en online ligt hier onze grootste kans.

Om online verder te komen hebben we jouw steun hard nodig. Met jouw donatie maak je het mogelijk voor ons om een computer, filmapparatuur en een podcast-set en aan te schaffen.

Met jóuw donatie zorg jij dus voor nog meer steun aan deze mensen die de kracht van verbinding het hardst nodig hebben!

dakje met Geef-logo
Website:
Startdatum:
26-01-2024
Einddatum:
31-07-2024
Nog 63 dagen te gaan